LEKKET PÅ NETT: En snutt fra denne sexvideoen med Verne Troyer og Ranae Shrider i rollene dukket nylig opp på kjendisnettstedet TMZ.com. Nå viser det seg at det var en av "skuespillerne" selv som stod bak stuntet. Foto: TMZ
LEKKET PÅ NETT: En snutt fra denne sexvideoen med Verne Troyer og Ranae Shrider i rollene dukket nylig opp på kjendisnettstedet TMZ.com. Nå viser det seg at det var en av "skuespillerne" selv som stod bak stuntet. Foto: TMZVis mer

Eksen godkjente sex-lekkasje

Kvinnen i Verne Troyers sexvideo samtykket til nettpubliseringen.


SEHER.NO: Denne uken saksøkte den kortvokste "Austin Powers"-skuespilleren Verne Troyer nettstedet TMZ.com for 100 millioner kroner, etter at de publiserte klipp fra hans mye omtalte hjemmelagede sexvideo - uten hans tillatelse.

Nå viser det seg, skal man tro mettstedet Contactmusic, at det er Troyers ekskjæreste, og motspiller i den pikante videoen, skuespillerspiren Ranae Shrider, som har godkjent publiseringen av filmsnutten.

Shrider har tidligere nektet for at det var hun som lekket videoen. Mange har imidlertid hevder at den tidligere ukjente modellen og arbeidsløse skuespillerinnen skal ha gitt sin tillatelse til publiseringen for å få fart på sin egen karriere.

81 centimeter høye Troyer ble rasende da sextapen havnet i hendene TMZ.com, og hevdet at det var stred mot hans rettigheter å publisere videoen. Etter søksmålet ble videoen fjernet, men den hadde allerede rukket å gå sin seiersgang verden over i løpet av de få dagene den lå ute.

Shriders avsløringer i en signert dokument som ble lagt frem i retten i Los Angeles tidligere denne uken har imidlertid fått dommeren til å omgjøre sin beslutning.Tirsdag la nettstedet igjen ut det relativt uskylde klippet fra sexvideoen.