Helena Christensen:

Eksen forlovet med superstjerne

Helena Christensens eks, som også er far til hennes sønn, gifter seg med Hollywood-stjerne.

EKSER: Helena Christensen og Norman Reedus avbildet sammen i 2002, mens de fortsatt var et par. Nå skal Reedus være klar for å gifte seg med Diane Kruger, som han har vært sammen med i flere år. Foto: Matt Baron/ BEI/ REX/ NTB
EKSER: Helena Christensen og Norman Reedus avbildet sammen i 2002, mens de fortsatt var et par. Nå skal Reedus være klar for å gifte seg med Diane Kruger, som han har vært sammen med i flere år. Foto: Matt Baron/ BEI/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra 1998 til 2003 var den danske supermodellen Helena Christensen (52) i et forhold med den amerikanske skuespilleren Norman Reedus (52). Ett år inn i forholdet fikk de sønnen Mingus Lucien (21) sammen, men i 2003 var det over ut for turtelduene.

De har imidlertid tilsynelatende beholdt vennskapet etter bruddet, og Christensen har omtalt ekskjæresten i svært varme ordelag tidligere.

Stort skritt

I 2015 gikk Reedus likevel videre, da det ble kjent at han og Hollywood-stjernen Diane Kruger (45) hadde møtt hverandre under innspillingen av filmen «Sky». Romansen mellom dem utviklet seg, men først to år senere bekreftet de offentlig at de var blitt mer enn venner.

Året etter fikk de sitt første barn sammen, og nå avsløres det at de to er klare for å ta forholdet nok et steg videre - ved å forlove seg, skriver People.

PENT PAR: Diane Kruger og Norman Reedus på den blå Critics' Choice Awards-løperen i januar 2018. Foto: Matt Baron/ REX/ NTB
PENT PAR: Diane Kruger og Norman Reedus på den blå Critics' Choice Awards-løperen i januar 2018. Foto: Matt Baron/ REX/ NTB Vis mer

Det er en kilde som bekrefter forlovelsen overfor People, men i skrivende stund er ikke flere detaljer rundt frieriet offentlig kjent. Parets talspersoner ønsker ikke å uttale seg om forlovelsen til magasinet.

Holder lav profil

At Norman Reedus og Diane Kruger holder kortene tett til brystet om frieri og bryllupsplaner, er neppe særlig overraskende.

Stjerneparet er kjent for å holde privatlivet sitt unna rampelyset, og detaljer rundt fødselen av datteren, navnet hennes eller fødselsdagen er foreløpig aldri blitt delt med offentligheten.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

Kruger har så vidt delt noen få setninger om datterens ankomst.

- Hun er veldig liten, men jeg er sliten. Jeg føler meg som en superhelt akkurat nå, sa hun til Extra TV før jul i 2018, og avslørte dermed at det var en liten jente hun og Reedus hadde ønsket velkommen til verden.

Det hender imidlertid at de to deler små innblikk i familielivet med fansen sin på Instagram. I anledning den amerikanske farsdagen i juni i år, delte «The Bridge»-stjernen to bilder av sin kjære og deres datter på Instagram.

I sommer delte Diane Kruger også et koselig parbilde av seg selv og «The Walking Dead»-kjekkasen, på det som tilsynelatende var femårsdagen deres som kjærester - den amerikanske nasjonaldagen.

I et intervju i 2019 overrasket for øvrig ettbarnsmoren ved å avsløre at hun i mange år ikke hadde noen drøm om å få barn.

- I lang tid trodde jeg ikke at jeg ønsket meg barn. Jeg var for selvopptatt. Men da jeg var rundt 35 tenkte jeg: «Jo, jeg vil nok ha et barn». Men så må man vente på at den rette personen skal dukke opp, fortalte hun til Net A Porter den gang.

LES OGSÅ: - De er overlykkelige over graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer