Kylie Minogue:

Eksen døde brått. Avslører sannheten om forholdet

Kylie Minogue letter på sløret om romansen med den verdensberømte rockestjernen.

DYPDYKK I FORTIDEN: Snart 30 år er gått siden Kylie Minogue og ekskjæresten Michael Hutchence var kjærester. På den tiden ble de to regnet som et av verdens største par. Foto: NTB Scanpix
DYPDYKK I FORTIDEN: Snart 30 år er gått siden Kylie Minogue og ekskjæresten Michael Hutchence var kjærester. På den tiden ble de to regnet som et av verdens største par. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Han ville oppleve alt, sier Kylie Minogue.

Michael Hutchence ble beskrevet som den ultimate definisjonen av en rockestjerne. Selv om den australske artisten var vokalist INXS - som i sin tid var et av verdens aller største rockeband - dreide overskriftene seg hovedsakelig om penger, berømmelsens bakside - og kvinner. Mange kvinner.

Hutchence forførte superstjerner som Kylie Minogue og Helena Christensen. Artisten fylte også spalter verden over da han innledet et forhold til den britiske tv-personligheten Paula Yates - som fremdeles var gift med musikeren Bob Geldof (67).

Livet bak fasaden var derimot preget av smerte og indre uro. Det ble ikke fullstendig klart for offentligheten før etter 22. november 1997.

Dagen Michael Hutchence ble funnet død på et hotellrom i Sydney, bare 37 år gammel.

STJERNEPAR: Kylie Minogue og Michael Hutchence var på «alles» lepper da de to innledet et forhold i 1989. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Kylie Minogue og Michael Hutchence var på «alles» lepper da de to innledet et forhold i 1989. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Sex, kjærlighet og narkotika

Nå har BBC lansert en ny dokumentar som tar for seg rockerens sagnomsuste liv. Både familie og bandmedlemmer, samt artist og ekskjæreste Kylie Minogue (50), gir offentligheten et innblikk i aspekter ved superstjernens liv som bare de færreste kjenner til.

- Sex, kjærlighet, mat, narkotika, musikk, reising, bøker - hva som helst. Han ville oppleve alt, sier Kylie Minogue til BBC, gjengitt av Daily Mail.

For tilværelsen bar preg av mange fasetter og utfordringer. I dokumentaren tegner Minogue et bilde av en turbulent livsstil, og byr på hittil ukjente detaljer om deres forhold.

- Som hans partner fikk jeg oppleve mye av de tingene. Hvis du er et sensuelt vesen, har sansene dine behov for stimulering. Han vekket definitivt mitt begjær når det kommer til å oppleve det verden har å by på, fortsetter hun.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

LIDENSKAP: Kylie Minogue tegner et bilde av et svært lidenskapelig forhold med Michael Hutchence. Foto: NTB Scanpix
LIDENSKAP: Kylie Minogue tegner et bilde av et svært lidenskapelig forhold med Michael Hutchence. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hemmelig korrespondanse

Paret møttes under en konsert i Australia i 1989, og begynte å date kort tid etter - til tross for at hun opplevde dem som rake motsetninger. Hun beskriver en stormende forelskelse, men at det ikke alltid var like enkelt å innlede et forhold til en av datidens største verdensstjerner.

50-åringen forklarer blant annet at de i starten av forholdet kommuniserte i all hemmelighet, via faks til hverandres hotellrom. Beskjedene ble signert under pseudonymer, hvor hun gikk under dekknavnet «Gabby Jones», han under «Swordfish».

Artikkelen fortsetter nedenfor.

ENORM MEDIEINTERESSE: Da Michael Hutchence var en av verdens største rockestjerner, ble han fulgt av paparazzoene hvor enn han gikk. Foto: NTB Scanpix
ENORM MEDIEINTERESSE: Da Michael Hutchence var en av verdens største rockestjerner, ble han fulgt av paparazzoene hvor enn han gikk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Minogue understreker at det fantes en sterk lidenskap mellom dem, men at store deler av forholdet var bygget på den intime relasjonen.

- Han hadde en umettelig nysgjerrighet, til de gode tingene i livet, men også det vonde. Han fikk meg til å sperre opp øynene for en helt ny verden. Mye var imidlertid basert på fornøyelse, helt klart.

- Lå på alle fire og gråt

Minogue og Hutchence brøt med hverandre etter to år, i 1991. 50-åringen forklarer at det var hun som ble dumpet av rockestjernen, og at han hadde fløyet henne inn fra Japan til New York for anledningen. Det som møtte henne, var et sørgmodig syn, minnes hun.

- Michael lå på gulvet på alle fire og gråt. Var det karrieren, var det narkotikaen? Jeg vet ikke. Han var en helt ødelagt mann.

At den australske stjernen hadde levd et hardt liv er ingen ukjent sak. Etter at INXS-vokalisten ble funnet død på hotellet Ritz Carlton, konkluderte en rettslege med at dødsårsaken var selvmord og at han var under påvirkning av narkotika og alkohol, ifølge Sky News.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

DØDE PÅ HOTELL: Hutchence ble funnet på Ritz Carlton og døde som følge av overdose. Foto: NTB Scanpix
DØDE PÅ HOTELL: Hutchence ble funnet på Ritz Carlton og døde som følge av overdose. Foto: NTB Scanpix Vis mer
HEDRET AV FANSEN: Nyheten om rockestjernens bortgang sendte sjokkbølger gjennom internasjonal presse. Foto: NTB Scanpix
HEDRET AV FANSEN: Nyheten om rockestjernens bortgang sendte sjokkbølger gjennom internasjonal presse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Hutchence ble stedt til hvile, samlet flere tusen mennesker seg i og utenfor St. Andrew's Cathedral i Sydney for å ta farvel. Til stede var blant andre Minogue, men også kjæresten, Paula Yates. Sammen fikk Yates og Hutchence datteren Tiger Lily (22). Hun var bare ett år da faren ble funnet død i 1997.

To dødsfall

Paula Yates slet med store depresjoner etter kjærestens brutale bortgang, og døde på sin side av en heroinoverdose i 2000. Hun fikk fire døtre, tre sammen med Geldof, og datteren Tiger Lily med Hutchence.

For fem år siden døde også Yates' datter Peaches, da hun ble funnet død som følge av overdose i sitt eget hjem i april i 2014 - 25 år gammel.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I SORG: Paula Yates i begravelsen til Michael Huchence. Her sammen med deres felles datter, Tiger Lily. Foto: NTB Scanpix
I SORG: Paula Yates i begravelsen til Michael Huchence. Her sammen med deres felles datter, Tiger Lily. Foto: NTB Scanpix Vis mer
TOK FARVEL: Også rockestjernens ekskjæreste, Kylie Minogue, var til stede i begravelsen. Foto: NTB Scanpix
TOK FARVEL: Også rockestjernens ekskjæreste, Kylie Minogue, var til stede i begravelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Peaches ble bisatt i St. Mary Magdalene-kirken - den samme hvor hun selv ble døpt og giftet seg, og kirken hvor også hennes foreldre giftet seg, og hvor moren ligger begravet.

Ifølge NTB fylte den australske gruppa INXS fotballarenaer, toppet hitlistene og solgte over 60 millioner plater på verdensbasis.

Bandet fortsatte å turnere etter Hutchences bortgang, men under en konsert i Perth i november 2012 offentliggjorde en tårevåt Jon Farriss, bandets trommis, at bandet skulle oppløses.

LES OGSÅ: Pornokongen ble beskyldt for slaveri

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer