Lamar Odom og Khloé Kardashian:

Eksen bryter tausheten om Khloés babyløgn

Det tidligere paret prøvde å få barn sammen, men så avslørte Khloé at det hele var en løgn.

EKSPARET: Realitystjernen Khloé Kardashian og eksmannen Lamar Odom hadde et turbulent forhold i flere år. Foto: NTB Scanpix
EKSPARET: Realitystjernen Khloé Kardashian og eksmannen Lamar Odom hadde et turbulent forhold i flere år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I en årrekke ga «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Khloé Kardashian (33) uttrykk for at hun ønsket seg barn.

Khloé var tidligere gift med den tidligere basketballstjernen Lamar Odom (38), og søkte om skilsmisse i 2013.

Eksparet hadde et sterkt ønske om familieutvidelse som tidligere har blitt tydeliggjort på TV i familiens velomtalte realityprogram.

I en av episodene fra juni i fjor av «Keeping Up With The Kardashians», avslørte Khloé at hun hele veien hadde lurt alle, inkludert eksmannen Lamar, trill rundt:

Hun hadde bare latt som om hun prøvde å bli gravid med Lamar Odom.

Men selv om det aldri ble noen babylykke for Lamar og Khloé, er realitystjernen i dag lykkelig gravid sammen med kjæresten og basketproffen Tristan Thompson (26).

Saken fortsetter nedenfor.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Men i januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer Vis mer

Glad på Khloés vegne

Nå viser det seg imidlertid at Lamar ikke er bitter over avsløringen av babyløgnen, og at han er glad for at hun nå endelig venter sitt første barn.

I et nytt intervju med Access, åpner han opp om sine tanker rundt ekskona Khloés graviditet.

- For å være helt ærlig kunne det ikke skjedd med en bedre person, jeg er virkelig glad på hennes vegne, forteller Lamar, og legger til:

- Hvis hun klarte å ta vare på en voksen mann i fire år, på den måten hun tok vare på meg, vet jeg at hun klarer å ta vare på en baby.

Lamar legger ikke skjul på at han er sikker på at det kommer til å bli en bortskjemt baby.

Under intervjuet fikk den tidligere basketballstjernen også spørsmål om hva hans reaksjon var da han fikk vite at Khloé kun latet som om hun prøvde å bli gravid med ham:

- Det var sårende, men jeg gikk gjennom mye på den tiden, så jeg tok det ikke altfor personlig, svarer Lamar.

- Det var ikke et sunt ekteskap

Avsløringen «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen vakte stor oppsikt når hun fortalte om at hun bare latet som at hun prøvde å bli gravid med eksmannen Lamar.

- Jeg var gift, men det var ikke et spesielt sunt ekteskap. Derfor fortsatte jeg å late som at jeg prøvde å bli gravid, innrømte 33-åringen i et videoklipp, gjengitt av E!.

Til tross for at Khloé ønsket seg barn, fortalte hun i episoden at hun var lettet over at det ikke skjedde mens hun var gift med Lamar.

- Det var et fryktelig dårlig tidspunkt. Jeg gjennomførte noen fertilitetsbehandlinger, men det var mest for Lamars skyld. Jeg latet som det var meg det var noe galt med, men egentlig dekket jeg bare over for ham, sa hun.

TURBULENT FORHOLD: Det var ikke bare en dans på roser for den tidligere stjerneduoen. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT FORHOLD: Det var ikke bare en dans på roser for den tidligere stjerneduoen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skilsmissen mellom den tidligere stjerneduoen kom i kjølvannet av Lamar Odoms rusproblemer og utroskap, som Lamar seinest snakket om i et intervju med US Weekly i fjor.

- Jeg var på et veldig mørkt sted i livet. Jeg prøvde ikke å redde ekteskapet, og ville bare være rusa. Jeg var også utro med flere forskjellige kvinner, og det angrer jeg på. Det var ufint, og jeg burde ha klart å holde p***en i buksa , fortalte Lamar til magasinet.

Saken fortsetter nedenfor.

Tok overdose

Den tidligere basketballstjernen og eksmannen til Khloé har hatt noen turbulente år.

I 2015 ble 38-åringen funnet bevisstløs på et bordell i Nevada i USA.​ Lamar kjempet for livet og Khloé valgte å sette skilsmisseprosessen på vent, som følge av den tragiske hendelsen.

i intervjuet med Access forteller Lamar åpenhjertig om hvor mye det betydde å ha sin tidligere kone ved sin side på sykehuset:

- Jeg var så ufattelig glad for å se henne. Jeg prøvde å snakke, men jeg kunne ikke. Jeg prøvde å fortelle henne hvor mye jeg elsket henne, forteller den tidligere basketballstjernen.

Midt oppi det hele prøvde Khloé sitt beste for å ordne opp i problemene med eksen Lamar, og på et tidspunkt innrømmet Khloé at hun drømte om å bli kona til basketstjernen igjen.

Men dessverre ble det ikke slik, og i 2016 søkte Khloé om skilsmisse for andre gang.

LES OGSÅ: Lamar Odom solgte huset mot Khloés vilje

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer