Katie Price:

Eksen bor fortsatt hos Katie Price - som barnevakt

Kieran Hayler skal ha passet på barna mens TV-profilen festet vilt i Portugal.

TURBULENT EKTESKAP: Tidligere glamourmodell Katie Price og ektemannen Kieran Hayler har avsluttet ekteskapet. Likevel bor de sammen. Foto: NTB scanpix
TURBULENT EKTESKAP: Tidligere glamourmodell Katie Price og ektemannen Kieran Hayler har avsluttet ekteskapet. Likevel bor de sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Ekteskapet mellom den britiske TV-profilen og tidligere glamourmodell Katie Price (39) og Kieran Hayler (31) har vært preget av en rekke opp- og nedturer.

I fjor ble det kjent at paret skulle skilles, etter at Kieran innrømmet å ha vært utro med familiens barnepike.

I tiden etterpå virket det imidlertid som om de prøvde å redde ekteskapet, men nå forteller en nær venn av Price at de har gått fra hverandre for godt.

Likevel bor Kieran fremdeles sammen med Katie, og det av en helt spesiell grunn.

- Det er definitivt over mellom dem. De er begge klare for å avslutte ekteskapet, men Kieran bor fremdeles hjemme hos Katie. Han er flink med barna, og har nærmest blitt som en barnevakt for dem, sier kilden til The Sun.

Saken fortsetter nedenfor.

Ifølge nettstedet skal 31-åringen ha tatt vare på de fem barna mens Katie nylig var avbildet på ferie i Portugal, der hun festet sammen med flere ukjente menn.

Katie og Kieran har to barn sammen, sønnen Jett (4) og datteren Bunny (3). Price har også barna Harvey (15), Junior (12) og Princess (10) fra tidligere forhold.

Saken fortsetter nedenfor.

PASSER PÅ BARNA: Kieran Hayler ble avbildet sammen med barna Jett og Bunny forrige uke, mens Katie Price koste seg på festferie i Portugal. Foto: NTB scanpix
PASSER PÅ BARNA: Kieran Hayler ble avbildet sammen med barna Jett og Bunny forrige uke, mens Katie Price koste seg på festferie i Portugal. Foto: NTB scanpix Vis mer

Skal ha begynt å date andre

Kieran og Katie har vært gift siden 2013, og året etter, mens Katie gikk gravid med parets andre barn, innrømmet han å ha vært utro med konas venninne. Senere ble det kjent at han hadde hatt nok en affære med en annen kvinne.

Den gang valgte 39-åringen å gi ekteskapet en ny sjanse, men nå skal hun altså være helt ferdig.

- Kieran er overbevist om at hun allerede dater andre menn, og han mistenker at hun har gjort det over en lengre periode. Hun har vært mye ute og har overnattet borte flere ganger. Han vet at hun har blitt kjent med nye menn, sier kilden.

Han skal blant annet ha mistenkt at kona har innledet en affære med fotballspilleren Shane Duffy (26), som spiller for den engelske klubben Brighton.

- Katie er virkelig tilbake i singeltilværelsen, og har levd livet den siste tiden. Hun er tilbake til slik hun var før, sier en kilde til The Sun.

Saken fortsetter under bildet.

NY FLØRT? Ifølge flere kilder skal Katie Price ha blitt koblet med den britiske fotballspilleren Shane Duffy, men verken Price eller Duffy har kommentert romanseryktene. Foto: NTB scanpix
NY FLØRT? Ifølge flere kilder skal Katie Price ha blitt koblet med den britiske fotballspilleren Shane Duffy, men verken Price eller Duffy har kommentert romanseryktene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Innrømmet utroskap

Ekteskapsproblemene mellom Katie og Kieran startet i fjor høst, da parets barnepike, Nikki Brown, hevdet å ha hatt et hemmelig, seksuelt forhold til ham i tre år.

- Dette var ikke kjærlighet. Jeg likte ikke Nikki. Jeg er sexavhengig og trengte spenningen. Om barnepiken hadde vært 80 år, hadde jeg nok lurt henne til å ligge med meg også, sa han til The Sun.

Han fortalte videre at han har innsett at han har et problem.

- Kan du forestille deg hvor flau jeg er over at jeg er sexavhengig, og hvor redd jeg er for å innrømme det? Se på Katie... Og se på henne ordentlig. Jeg nekter at Katie skal bli beskyldt for å være en løgner. Trist nok så forteller hun sannheten - jeg var utro med barnepiken, avslørte han.

Saken fortsetter nedenfor.

Katie Price skal ha oppdaget affæren mellom ektemannen og Brown etter å ha kommet over e-post-utveksling av intim karakter mellom dem.

- Han nektet først for det, da jeg konfronterte ham, selv om jeg fortalte at hun (barnepiken, journ.anm.) hadde erkjent det. Jeg gråt og hylte som en stukken gris - og spurte ham: «Hvordan kunne du gjøre dette mot meg igjen?»

- Jeg ble fullstendig blåst i bakken. Det er som om jeg, i et år, har betalt barnepiken for å ligge med ektemannen min, fortalte Katie i fjor høst.

39-åringen har vært gift to ganger tidligere, først med sangeren Peter Andre (45) fra 2005 til 2009, og deretter med kampsportutøveren Alex Reid (42) fra 2010 til 2012.

LES OGSÅ: Her blir eks-paret tatt på fersken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer