Demi Lovato og Wilmer Valderrama:

Eksen besøkte Lovato på sykehuset

Artistens ekskjæreste kastet seg i bilen da han hørte at hun hadde våknet.

EKSKJÆRESTER: Demi Lovato har tidligere uttalt at hun aldri har sluttet å elske Wilmer Valderrama. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Demi Lovato har tidligere uttalt at hun aldri har sluttet å elske Wilmer Valderrama. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Sangstjernen Demi Lovato (25) og skuespilleren Wilmer Valderrama (38), kjent fra TV-serien «That 70's Show», gikk i 2016 fra hverandre etter seks år som kjærester.

Lovato ble denne uken innlagt på sykehus i Los Angeles etter en en angivelig overdose. Dagen etter hun ble innlagt, ble Valderramas bil observert utenfor sykehuset, skriver E! News.

- Han ble der i over to timer, og virket veldig nedfor, sier en kilde til nettstedet, og fortsetter:

- Han var veldig dyster og stille, og man kunne se at han tok situasjonen alvorlig. Han kom og dro alene.

Kort tid før besøket ble skuespilleren observert da han spise lunsj i Encino i California, som ligger rundt 27 kilometer fra sykehuset.

Tok overdose

Ifølge nettstedet TMZ ble Lovato hentet av en ambulanse i sitt hjem i Hollywood Hills rundt klokken 12 (lokal tid) tirsdag denne uken. Tilstanden hennes var lenge ukjent.

Også CNN snakket med flere som kjenner popstjernen. En kilde som står familien nær, bekreftet at det dreide seg om en overdose, men det er fortsatt ikke kjent av hvilke stoffer. Enkelte har hevdet at det dreier seg om heroin.

Sykehusinnleggelsen sørget for panikk, og både venner og fans av sangeren kom med ønsker om god bedring i sosiale medier.

Destiny's Child-stjernen Kelly Rowland (37) er blant dem som kommer med støtteerklæringer til artist-kollegaen. Hun har malt en identisk løve-tatovering som Lovato har på hånden, skriver Daily Mail.

Blonde-ish...... 💛

Et innlegg delt av Demi Lovato (@ddlovato)

Superstjernen Ariana Grande (24) la ut denne Twitter-meldingen:

Talkshowdronningen bak «The Ellen DeGeneres Show» har kapret mange hjerter opp gjennom årene. Ellen DeGeneres (60) la ut denne tweeten:

Samme dag som Lovato ble innlagt på sykehus publiserte hun et bilde på Instagram. Der har det kommet en rekke kommentarer til henne, som blant annet denne:

«Bli frisk snart. Du er en av de sterkeste menneskene jeg vet om. Jeg er her for deg. Husk at du har fans over hele verden, og vi elsker deg. Jeg håper du blir bedre snart. Jeg elsker deg. »

«Jeg ble sjokkert over å høre at du var på sykehuset. Jeg ber for deg. Jeg vet at jeg skal klare å gjøre deg frisk. Vær sterk og velg vennene dine med omhu! Jeg elsker deg. Mine drømmer er med deg.»

Men ikke alle er positive. En av meldingene lyder som følger:

«Hun har valgt å ta ulovlig stoff. Ikke gi henne ros. »

Et innlegg delt av Demi Lovato (@ddlovato)

En talsperson for stjernen uttalte til NBC natt til onsdag at Lovato har kommet til bevissthet igjen etter den skremmende hendelsen.

- Demi er våken, og sammen med sin familie ønsker hun å takke alle for kjærligheten, bønnene og støtten. Noe av informasjonen som har kommet fram er falsk, og vi ber nå om at privatliv respekteres, uttalte talspersonen for stjernen.

Valderrama var sannsynligvis rask med å sette seg i bilen og reise til sykehuset da han fikk vite at ekskjæresten hadde våknet.

Saken fortsetter nedenfor.

BRUDD: Etter å ha vært sammen i seks år, valgte paret å gå hver til sitt i 2016. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Etter å ha vært sammen i seks år, valgte paret å gå hver til sitt i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brudd etter seks år

Da det ble slutt mellom Demi Lovato og Wilmer Valderrama for to år siden, bekreftet de det i en melding på hver sin instagramprofil.

«Etter seks kjærlighetsfylte og vidunderlige år sammen, har vi blitt enige om å avslutte forholdet vårt.»

«Det var en vanskelig beslutning for begge to, men vi har innsett at vi har det bedre sammen som venner. Vi vil alltid støtte hverandre.»

Året før bruddet fortalte Demi i et intervju at hun hadde lyst til å gifte seg med kjæresten.

- Jeg er veldig, veldig forelsket. Jeg tror vi kanskje kommer til å vente litt til, men hvis han frir i morgen, svarer jeg ja, avslørte hun i et radiointervju med kanalen ZM, ifølge In Touch Magazine.

Paret ble sammen kort tid etter at Demi fylte 18. Hun har fortalt at de aldri har sett på aldersforskjellen på 12 år som en hindring.

Sluttet aldri å elske eksen

For litt under et år siden avslørte «Sorry Not Sorry»-sangeren hvorfor det ble slutt mellom henne og Valderrama.

- Gnisten slukket aldri, men det var problemer som jeg ikke hadde overvunnet ennå på egenhånd, og som jeg vet at jeg ikke hadde vunnet over hvis jeg var avhengig av at noen andre tok seg av ensomheten min, sa hun i dokumentaren sin «Simply Complicated».

- Det var en av grunnene til at vi gjorde det slutt. For jeg har aldri vært alene før. Det hadde ingenting å gjøre med at vi sluttet å elske hverandre. Vi bestemte oss sammen for at vi sannsynligvis fungerer bedre som venner.

Samtidig innrømmet også artisten, som trodde hun skulle dø før hun fylte 21 år, at hun aldri har sluttet å elske ekskjæresten.

- Jeg har aldri elsket noen slik jeg elsket Wilmer, og jeg elsker ham fremdeles. Da jeg ble 18, begynte vi å date. Jeg tror det var kjærlighet ved første blikk. Vi fikk en kontakt som jeg aldri siden har hatt igjen med noen andre. Han var grunnpilaren min. Han var alt for meg.

LES OGSÅ: Supermodellen har forlovet segVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer