FORELSKET: Forholdet mellom Kate og Lance har utviklet seg i rekordfart.
FORELSKET: Forholdet mellom Kate og Lance har utviklet seg i rekordfart.Vis mer

Eksen advarer mot Lance

Er Kate Hudsons eksmann sjalu eller bare bekymret?

LOS ANGELES (Seher.no): Det nyforelskede paret Kate Hudson (29) og Lance Armstrong (36) ser ikke ut til å kunne få nok av hverandre.

Kun uker etter bruddet til av-og-på kjæresten Owen Wilson (39) var Hudson å finne i armene til syklisten, og etter at 29-åringen nylig dukket opp med en stor diamantring på fingeren har også forlovelsesryktene begynt å gå.

Forrige uke dro sykkelproffen på besøk til sin flotte kjæreste i California hvor de ble observert sammen ved flere anledninger, skriver OK magazine.

På et kunstmuseum i Laguna beach drakk de øl sammen, og neste dag spilte de tennis i Brentwood. Under kampen tok de flere pauser og møttes på midten for å gi hverandre kjærlige kyss.

- De klare ikke å la være å kose med hverandre, sier et øyenvitne til bladet.

Men mannen som kanskje kjenner Kate aller best - eksmannen, Chris Robinson (41), skal være mer usikker på hennes plutselige romanse til "Tour de France"-stjernen.

- Chris sa til Kate at han synes Lance er en morsom og bra fyr, men han tror ikke at Lance er den riktige for henne, sier en venn av Kate til OK.

Om det er av sjalusi eller bekymring for at ekskona kaster seg for raskt inn i nye forhold er usikkert, men uansett ser ikke Kate ut til å bry seg om Chris sitt råd.

- Hun nekter å høre på Chris for hun har allerede falt skikkelig for Lance, sier vennen hennes.

LES OGSÅ: Kate og Lance viser seg sammen