Kate Beckinsale og Pete Davidson:

Eksen advarer: - Kom deg vekk, Pete

Stjernens tidligere flamme snakker ut.

SKEPTISK: Matt Rife (bildet t.v.) datet Kate Beckinsale kort tid etter skilsmissen hennes, og han mener at Pete Davidson (bildet t.h.) bør være forsiktig i sin flørt med filmstjernen. Foto: NTB scanpix
SKEPTISK: Matt Rife (bildet t.v.) datet Kate Beckinsale kort tid etter skilsmissen hennes, og han mener at Pete Davidson (bildet t.h.) bør være forsiktig i sin flørt med filmstjernen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I helgen overrasket stjerneduoen Kate Beckinsale (45) og Pete Davidson (25) Hollywood, da de klinte til i full offentlighet på en ishockeykamp - og én gang for alle bekreftet at de virkelig har funnet tonen.

De to har vært koblet til hverandre i en måneds tid, etter at de først ble avbildet sammen hånd i hånd da de forlot det populære utestedet Largo i LA - der Pete hadde holdt et stand-up-show.

Etter at de brennhete bildene av Kate og Pete på ishockeykamp nådde kjendispressen, har «Pearl Harbor»-stjernens tidligere flamme - den 23-årige komikeren Matt Rife - uttalt seg til TMZ.

Saken fortsetter nedenfor.

FORRIGE FLAMME: Matt Rife avbildet på MTV Video Music Awards i august 2017. Foto: AP/ NTB scanpix
FORRIGE FLAMME: Matt Rife avbildet på MTV Video Music Awards i august 2017. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

- Vær forsiktig

Kate og Matt møttes våren 2017, da sistnevnte bare var 21 år gammel, og de skal ha datet frem og tilbake i et års tid. Duoen ble kjent omtrent et halvår etter at nyheten om at Beckinsale skulle skilles fra sin ektemann gjennom 12 år, regissøren Len Wiseman, kom.

Og romansen var svært turbulent, skal man tro Matt Rife.

- Det var ... komplisert. Definitivt. Det var oppturer og nedturer. Men hun har gått videre, og jeg er glad for det. Jeg håper de begge får det de ønsker ut av dette, sier han til TMZ.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Dette sier 23-åringen før han, på reporterens oppfordring, kommer med noen råd til Pete Davidson:

- Eh ... Mann til mann? Kom deg vekk! svarer Beckinsales eks, før han legger til:

- Nyt det. Nyt det mens du kan. Jeg håper de begge er lykkelige, jeg håper det kan utvikle seg til et etablert, godt forhold (...) Jeg har ikke så mange gode råd, men bare vær forsiktig!

Saken fortsetter nedenfor.

FORELSKET?: Kate Beckinsale og Pete Davidson hadde mye nærkontakt på ishockeykamp i New York i helgen. Foto: NTB scanpix
FORELSKET?: Kate Beckinsale og Pete Davidson hadde mye nærkontakt på ishockeykamp i New York i helgen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Matt Rife understreker for øvrig at han verken har snakket med Kate Beckinsale eller Pete Davidson på lenge - og at han aldri ville blitt sammen med filmstjernen igjen, om han hadde fått sjansen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Forlovelse og brudd på få måneder

Det gjenstår selvsagt å se om Kate Beckinsale og Pete Davidsons hete flørt utvikler seg til en seriøs og varig relasjon - eller ikke.

Sistnevnte, som blant annet er kjent fra humorshowet «Saturday Night Live», er kanskje uansett ikke ute etter et fast forhold. Det er nemlig ikke lenge siden han var gjennom en lynrask - og svært omtalt - romanse med sangstjernen Ariana Grande (25).

Saken fortsetter nedenfor.

TURBULENT: Pete Davidson var forlovet med Ariana Grande i fjor, men bruddet var et faktum få måneder før han møtte Kate Beckinsale. Foto: NTB scanpix
TURBULENT: Pete Davidson var forlovet med Ariana Grande i fjor, men bruddet var et faktum få måneder før han møtte Kate Beckinsale. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Thank you, next»-sangeren og komikeren ble sammen i månedsskiftet mai/ juni i fjor, få uker etter at Arianas forhold til rapperen Mac Miller - som for øvrig døde få måneder senere - hadde tatt slutt.

Kun et par uker etter at Arianas nye forhold ble kjent, kom sjokknyheten om at hun og Pete hadde forlovet seg. Mens de var sammen, rakk de dessuten å bli samboere og ta matchende tatoveringer.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer

Møtte igjen eksen

Og noen ting er, som kjent, for gode til å være sanne. Knappe fire og en halv måned etter at forholdet ble kjent, brast lykkeboblen for det unge paret. Pete Davidson har vitset om virvelvindromansen - og bruddet - ved flere anledninger, mens Ariana Grande har vært mer kryptisk.

Nylig meldte for øvrig E! News at Ariana var blitt observert sammen med rapperen Big Sean (30), som hun datet i flere måneder i 2014 og 2015.

Bakgrunnen for gjenforeningen er ikke kjent, men de to ble observert da de forlot et platestudio i Los Angeles sammen forrige uke. Ifølge nettstedet kom Big Sean til studioet etter at Ariana hadde vært der og jobbet i flere timer.

Vis mer

LES OGSÅ: Kylie slått av norske Gustav (25)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer