Armie Hammer:

Eksen: - Sjokkert og sønderknust

Elizabeth Chambers uttaler seg etter anklagene mot Armie Hammer.

UTFORDRENDE TID: Elizabeth Chambers og Armie Hammer slapp nyheten om bruddet i juli i fjor. Nå uttaler hun seg om kannibal-anklagene mot eksmannen. Foto: Marion Curtis / Starpix / REX / NTB.
UTFORDRENDE TID: Elizabeth Chambers og Armie Hammer slapp nyheten om bruddet i juli i fjor. Nå uttaler hun seg om kannibal-anklagene mot eksmannen. Foto: Marion Curtis / Starpix / REX / NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste måneden har den amerikanske skuespilleren Armie Hammer (34) stått for en rekke oppsiktsvekkende overskrifter i internasjonal presse.

Gjennom flere meldingsutvekslinger på Instagram, som angivelig stammer fra «Call Me by Your Name»-stjernen, kommer det blant annet frem at 34-åringen omtaler seg selv som kannibal.

Angivelige ofre hevder videre at han ved flere anledninger har brukt sin kjendisstatus til å manipulere dem til sengs, og at han har ønsket å drikke blodet deres og fantasert om å spise menneskekjøtt.

- Sjokkert

Beskyldningene mot ham har naturligvis fått mye oppmerksomhet den siste tiden, men først nå velger ekskona, Elizabeth Chambers (38), å virkelig uttale seg om sjokkpåstandene om Hammer.

«I flere uker har jeg forsøkt å fordøye alt som har skjedd. Jeg er sjokkert, sønderknust og ødelagt, men når jeg skyver min egen hjertesorg til side, så lytter jeg, og jeg vil fortsette å lytte og opplyse meg selv om disse sensitive sakene», skriver Chambers, og legger til at hun ikke var klar over hvor lite hun visste.

REAGERER: Elizabeth Chambers innrømmer at hun ikke var klar over hvor lite hun visste i forbindelse med anklagene mot Armie Hammer. Her med eksmannen i 2017. Foto: Matt Baron / REX / NTB
REAGERER: Elizabeth Chambers innrømmer at hun ikke var klar over hvor lite hun visste i forbindelse med anklagene mot Armie Hammer. Her med eksmannen i 2017. Foto: Matt Baron / REX / NTB Vis mer

«Jeg støtter alle ofre for mishandling og vold og oppfordrer alle som har opplevd denne smerten til å søke den hjelpen man trenger for å helbredes», fortsetter hun.

ALDRI SKJEDD FØR: NB! Spoiler dersom du ser programmet på norsk TV! I programmet «Ungkarskvinnen» pleier det å gå en hel sesong før hovedpersonen velger seg en frier. Tidenes eldste «Ungkarskvinne», Clare Crawley, trengte bare to uker. Men er de fortsatt sammen? Video: ABC Vis mer

Chambers påpeker at hun ikke kommer til å kommentere saken ytterligere, og vil fremover fokusere på de to barna hun har sammen med eksmannen, jobben sin og på å komme seg gjennom den vanskelige tiden.

Samtidig takker 38-åringen for støtte og kjærlighet hun har mottatt etter de alvorlige anklagene mot eksmannen. Chambers og Hammer slapp nyheten om at de skulle skilles etter ti år i juli i fjor.

Skandalen som omhandler Hammer og hans angivelige fantasier, har allerede fått flere konsekvenser for ham. Forrige måned trakk han seg fra filmen «Shotgun Wedding», der han hadde en sentral rolle.

- Jeg svarer ikke på disse håpløse anklagene, men i kjølvannet av de onde og falske nettangrepene mot meg kan jeg ikke med god samvittighet forlate barna mine for å spille inn en film i fire måneder i Den dominikanske republikk, sa han i en pressemelding da han trakk seg fra filmen.

Nylig uttalte også Hammers ekskjæreste, Paige Lorenze (22), seg om sine opplevelser med stjernen. De to datet noen måneder i fjor, etter Hammers brudd med Chambers.

Avhørt

I slutten av januar ble det for øvrig også kjent at politiet også hadde vært i kontakt med filmstjernen, fikk Page Six bekreftet.

Bakgrunnen var imidlertid ikke de ovennevnte meldingene, men en video Hammer skal ha publisert på det som skal være hans hemmelige Instagram-konto - av en kvinne i undertøy i en hotellseng på Caymanøyene, åpenbart tatt i en seksuell setting.

SJOKKERER: Elisabeth Nyheim er tilbake i «Første date» og gjør seg veldig bemerket. Vis mer

Kvinnen ble for øvrig omtalt som «Miss Cayman», noe som fikk den offisielle Miss Cayman-organisasjonen til å gå ut og ta avstand fra videoen.

Lokalt politi på Caymanøyene avhørte Hammer på grunn av den upassende videoen.

Politiet uttalte at de hadde undersøkt saken og snakket med den mistenkte - som slapp unna med en advarsel, i tråd med klagerens ønsker. Noen videre konsekvenser fikk ikke hendelsen for Armie Hammer, og saken er nå avsluttet.

Skuespilleren gikk selv ut og beklaget videoen.

- Jeg vil gjerne oppklare at personen i videoen, som ble stjålet fra min private Instagram, ikke er Miss Cayman. Jeg er virkelig lei meg for all forvirring mitt tåpelige forsøk på humor måtte ha skapt, uttalte han til Cayman Compass.

LES OGSÅ: - Kleineste jeg har sett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer