Chris Hemsworth:

- Eks-svigerfamilien er rasende på Miley

Skal ha bedt sangstjernen om å holde seg langt unna Liam Hemsworth.

SINTE: Familen til Miley Cyrus sin eksmann, Liam Hemsworth, skal være lite fornøyde med hvordan popstjernen har oppført seg. Her er Miley (t.v.) på shopping med blant andre tidligere svigerinne Elsa Pataky (ytterst t.h.) da hun besøkte Liams hjemsted Byron Bay ved årsskiftet 2017/ 2018. Foto: NTB scanpix
SINTE: Familen til Miley Cyrus sin eksmann, Liam Hemsworth, skal være lite fornøyde med hvordan popstjernen har oppført seg. Her er Miley (t.v.) på shopping med blant andre tidligere svigerinne Elsa Pataky (ytterst t.h.) da hun besøkte Liams hjemsted Byron Bay ved årsskiftet 2017/ 2018. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I august kom den sjokkerende nyheten om at stjerneparet Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) hadde besluttet å gå hver til sitt - knappe åtte måneder etter at de giftet seg.

Mens Liam holdt en lav profil etter bruddet, skapte Miley overskrifter verden rundt da hun ble fotografert med Brody Jenners (35) ekskone, Kaitlynn Carter (30), i hete omfavnelser på ferie i Italia.

Kort tid etter Kaitlynn og Mileys ferietur dukket de opp hånd i hånd under etterfesten til MTV Video Music Awards i New Jersey, og ble raskt et hett samtaleemne.

Den romantiske relasjonen mellom stjerneduoen tok imidlertid slutt, og det skal angivelig ha vært sangstjernens beslutning.

TOK SLUTT: Forholdet mellom Kaitlynn Carter og Miley Cyrus skal ha tatt slutt etter én måned. Foto: NTB Scanpix
TOK SLUTT: Forholdet mellom Kaitlynn Carter og Miley Cyrus skal ha tatt slutt etter én måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Da de først kom sammen var det bare en morsom, avslappet greie, men så endte det opp med å bli mye mer, med store følelser som fulgte med. Det gikk fra null til 100 kilometer i timen, og hun ønsket å tråkke på bremsen. Det var uventet at ting ble avsluttet så brått, men det måtte gjøres. Hun hadde akkurat kommet ut av ekteskapet sitt, og Miley følte at hun og Kaitlynn ble revet med, sa kilden.

Det er imidlertid ikke bare Carter som angivelig er blitt såret av sangstjernen den siste tiden. Også Mileys eks-svigerbror, Chris Hemsworth (36) og hans kone, Elsa Pataky (43), skal ha fått nok av sin tidligere svigersøster.

Ga streng beskjed

Ifølge Radar Online har stjerneparet gitt streng beskjed til Miley om å slutte med å leke med følelsene til Liam.

- Det er de som må plukke opp bitene, og de vil gladelig gjøre alt for å beskytte Liam, inkludert å stenge Miley ute av livet hans, forteller en anonym kilde til nettstedet.

Da artisten i tillegg slapp låten «Slide Away» - der hun angivelig antyder at Liam har et rusavhengighetsproblem, fikk det ekteparet til å se rødt.

- De ønsket Miley velkommen med åpne armer, selv om hun var altfor vill og umoden for vennekretsen deres, og de føler seg forrådt av oppførselen hennes, fortsetter kilden til Radar Online.

MED MILEY: Elsa Pataky og Miley Cyrus på shopping i Byron Bay i 2016. Liam Hemsworths familie har tilsynelatende taklet det turbulente forholdet med et smil, men nå er det angivelig nok. Foto: Splash News/ NTB scanpix
MED MILEY: Elsa Pataky og Miley Cyrus på shopping i Byron Bay i 2016. Liam Hemsworths familie har tilsynelatende taklet det turbulente forholdet med et smil, men nå er det angivelig nok. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Det kan nå se ut til at Hollywood-stjernens eldre bror og hans kone vil være sikre på at livet til Liam fortsetter uten Miley i det.

- De har formidlet dette budskapet til henne i en krass tekstmelding. Miley var faktisk sjokkert over at Chris og Elsa tok avstand fra henne, og at de fortalte henne at hun skulle holde seg unna broren deres og la ham få heles i fred.

Klipp med Miley Cyrus på scenen, på rød løper og i dagliglivet. Video licensed from Splash News Vis mer

Skal ha blitt sjokkert

Da stjerneparet valgte å gå hver til sitt kom nyheten i form av følgende uttalelse fra Mileys representant:

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem.

Selv om det lyder i uttalelsen at Liam og Miley var enige om denne beslutningen, mente kilder nær «The Hunger Games»-stjernen at dette var nytt også for ham, ifølge Page Six.

View this post on Instagram

My Valentine every single day ❤️ @liamhemsworth

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Liam var ifølge kildene til Page Six i Australia på dette tidspunktet, og var overhodet ikke forberedt på denne offentlige annonseringen. Han skal angivelig ha funnet ut av beslutningen om separasjon nettopp gjennom denne uttalelsen.

På en annen side fortalte en kilde nær Miley at selve bruddet neppe kom som et sjokk på Liam. Kilder nær begge parter har også tidligere hevdet at forholdet hadde vært turbulent gjennom flere måneder.

LES OGSÅ: DJ Tiësto (50) giftet seg med Annika (23)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer