Chris Hemsworth:

- Eks-svigerfamilien er rasende på Miley

Skal ha bedt sangstjernen om å holde seg langt unna Liam Hemsworth.

SINTE: Familen til Miley Cyrus sin eksmann, Liam Hemsworth, skal være lite fornøyde med hvordan popstjernen har oppført seg. Her er Miley (t.v.) på shopping med blant andre tidligere svigerinne Elsa Pataky (ytterst t.h.) da hun besøkte Liams hjemsted Byron Bay ved årsskiftet 2017/ 2018. Foto: NTB scanpix
SINTE: Familen til Miley Cyrus sin eksmann, Liam Hemsworth, skal være lite fornøyde med hvordan popstjernen har oppført seg. Her er Miley (t.v.) på shopping med blant andre tidligere svigerinne Elsa Pataky (ytterst t.h.) da hun besøkte Liams hjemsted Byron Bay ved årsskiftet 2017/ 2018. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I august kom den sjokkerende nyheten om at stjerneparet Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) hadde besluttet å gå hver til sitt - knappe åtte måneder etter at de giftet seg.

Mens Liam holdt en lav profil etter bruddet, skapte Miley overskrifter verden rundt da hun ble fotografert med Brody Jenners (35) ekskone, Kaitlynn Carter (30), i hete omfavnelser på ferie i Italia.

Kort tid etter Kaitlynn og Mileys ferietur dukket de opp hånd i hånd under etterfesten til MTV Video Music Awards i New Jersey, og ble raskt et hett samtaleemne.

Den romantiske relasjonen mellom stjerneduoen tok imidlertid slutt, og det skal angivelig ha vært sangstjernens beslutning.

- Da de først kom sammen var det bare en morsom, avslappet greie, men så endte det opp med å bli mye mer, med store følelser som fulgte med. Det gikk fra null til 100 kilometer i timen, og hun ønsket å tråkke på bremsen. Det var uventet at ting ble avsluttet så brått, men det måtte gjøres. Hun hadde akkurat kommet ut av ekteskapet sitt, og Miley følte at hun og Kaitlynn ble revet med, sa kilden.

Det er imidlertid ikke bare Carter som angivelig er blitt såret av sangstjernen den siste tiden. Også Mileys eks-svigerbror, Chris Hemsworth (36) og hans kone, Elsa Pataky (43), skal ha fått nok av sin tidligere svigersøster.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer