Robert Pattinson og Kristen Stewart:

Eks-paret på hemmelig gjenforening

Twilight-paret er observert sammen flere ganger i det siste.

PÅ DATE? Robert Pattinson g Kristen Stewart er blitt observert sammen på bar i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
PÅ DATE? Robert Pattinson g Kristen Stewart er blitt observert sammen på bar i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Selv om Kristen Stewart (28) og Robert Pattinson (31) ikke er blitt fotografert sammen siden 2013, har de to blitt observert flere ganger på bar sammen i Los Angeles den siste tiden.

«Twilight»-stjernene, som ble verdensberømte som Edward og Bella, var kjærester i fire år før de gikk fra hverandre i 2013.

Nå spekulerer flere amerikanske magasiner som Elle og OK! på om de to har begynt å date igjen.

Ifølge kilder OK! har snakket med, har paret møttes flere ganger bare de siste ukene. Det sies også at venner av dem begge har begynt å spekulere i om de to vurderer å gå tilbake til hverandre igjen.

Observert av fans

Den tidligere «Twilight»-stjernen ble først observert sammen med Rob på baren Edendale i Los Angeles. En Twitter-fan skrev følgende da hun oppdaget de to:

«Jeg var akkurat på en en bar for å feire min kompis sin bursdag og så kommer Robert Pattinson inn. Jeg gikk inn i totalt Twilight-sjokk, og så kommer Kristen Stewart inn og nå er det som jeg gjenopplever mine high school Twilight-fantasier.»

Det var etter at Kristen var utro med regissør Rupert Sanders at forholdet mellom dem gikk i grus. Rob ble knust etter å ha sett kysse-bilder av kjæresten og Sanders publisert i medier over hele verden.

Men nå sier kilder til OK! at Rob, som datet Twigs (Tahliah Debrett Barnett) i to år inntil i fjor, har tilgitt Kristen for det som skjedde.

Kristen er for tiden sammen med Stella Maxwell (27), men forholdet skal visstnok skrante litt.

Fikk en ny sjanse

Etter at bildene av Kristen og Rupert, som jobbet sammen på filmen «Snow White and the Huntsman», dukket opp i media i 2012, brast ekteskapet mellom Sanders og kona Liberty Ross (38).

Til tross for det store sviket ga Rob forholdet en ny sjanse, men i mai året etter ble det slutt for godt.

Kristen fortalte første gang om de vonde følelsene hun slet med etter bruddet i 2015.

- Det var utrolig smertefullt. Drep meg for f**n, sa Kristen til The Daily Beast.

Skuespilleren møtte Rob i 2007, etter at de sikret seg hovedrollene i suksess-sagaen «Twilight», og filmromansen utviklet seg raskt til ekte kjærlighet utenfor settet også.

Fikk trøst av eksen til J Law

Året etter bruddet begynte hun innspillingen av det romantiske dramaet «Equals» noe hun mener hjalp henne og skuespillerkollegaen Nicholas Hoult (28), som nylig hadde blitt dumpet av Jennifer Lawrence (27), å komme seg videre på.

- Det var en veldig bra tid for oss begge å lage denne filmen. Ikke alle vennene mine har opplevd det jeg har vært gjennom eller smakt på det samme i en såpass ung alder. Alt vi gjorde var utforskende og en meditasjon over alt vi allerede visste, fortalte hun videre.

Kristen og Nicholas emosjonelle tilstand hjalp dem å sette seg inn i karakterene.

- Vi kunne relatere oss til alt vi hadde vært gjennom, og det var veldig skummelt å ta det i bruk i filmen. Vanligvis vil man prøve å komme seg videre, men vi kunne i det minste bruke noe av dette til noe bra, fortsatte hun.

Ble mer voksen

Kristen snakket også ut i Marie Claire om den tøffe tiden.

– Jeg satte fyr på hele universet mitt og så på mens det brant, delte brunetten med bladet.

Etter at skandalen ble kjent tryglet Kristen om å ta henne tilbake.

- Denne situasjonen har satt det viktigste i livet mitt på spill, personen jeg elsker og respekterer mest i verden. Rob. Jeg elsker ham, jeg elsker ham. Unnskyld, sa 25-åringen den gang.

Skuespilleren sa også til Marie Claire at hun «ikke hadde det så godt med seg selv» mellom 15 og 20-årsalderen, men at hun nå føler hun har vokst opp.

- Jeg er skikkelig stolt over at jeg klarer å gå videre nå. Det er ny greie for meg. Alderen har gjort meg smartere og roligere, fortalte hun åpenhjertig.

LES OGSÅ: Vil fjerne tatoveringene av eksen etter bruddet

ROMANTIKK OG INTRIGER: Se og Hørs reporter i Los Angeles, Kjersti Flaa, gir deg de store snakkisene fra Hollywood den første uken i april. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer