Reese Witherspoon og Ryan Philippe:

Eks-paret ble gjenforent

Reese Witherspoon og eksmannen gikk gjennom en svært offentlig skilsmisse. I helgen ble de «gjenforent» for sønnen.

GJENFORENT: Reese Witherspoon og Ryan Phillippe skilte seg i 2006, men i helga ble de gjenforent. Video: NTB / Privat. Reporter/klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen selvfølge at alle kommer like helskinnede gjennom en skilsmisse eller et brudd. Det samme gjelder i Hollywood - hvor kjendisekteskap får langt mer spalteplass enn folk flest.

Flere stjerner har uttalt at det er vanskelig å være et par i den beryktede filmbyen, men selv om vi har lest om utallige skitne skilsmisser, er det enkelte som kommer ut på den andre siden bedre enn noen gang.

Slik later det til å være for «Lovlig Blond»-stjernen Reese Witherspoon (44) og hennes først ektemann, Ryan Phillippe (46). Duoen giftet seg i 1999 og fikk datteren Ava Elizabeth (21) og sønnen Deacon Reese (17) sammen.

Paret gikk hver til sitt i 2006 og ble offisielt skilt to år senere. Men den dag i dag kan det se ut til at familien har gjort alt i sin makt for å komme godt overens etter bruddet, til tross for det evige paparazzi-jaget.

DEN GANG DA: Ryan og Reese var blant Hollywoods hotteste par i sin tid. Her sammen i 2006 - året de gikk hver til sitt. Foto: Peter Brooker/ REX/ NTB
DEN GANG DA: Ryan og Reese var blant Hollywoods hotteste par i sin tid. Her sammen i 2006 - året de gikk hver til sitt. Foto: Peter Brooker/ REX/ NTB Vis mer

Delte video av ekskona

I anledning Deacons 17-årsdag ble nemlig de to eksene gjenforent under feiringen av ham i helgen, noe flere utenlandske medier har bitt seg merke i.

På Instagram har Witherspoon hyllet sønnen, og beskriver ham som smart, hardtarbeidende, morsom og kjærlig.

HYLLEST: Reese Witherspoon la nylig ut bilde av dattera på Instagram. Det har fått kommentarfeltet til å renne over. Bilder: NTB Scanpix. Reporter: Celina Morken Vis mer

«(...) Som alltid finner det gode i alt og alle. For en glede det er å se deg vokse fram til å bli en fantastisk ung mann som alltid er nysgjerrig og uendelig kreativ», skriver hun blant annet, og legger til at hun ser fram til å feire ham.

Og det er altså i forbindelse med helgens bursdagsfeiring at 44-åringen skaper overskrifter med eksmannen.

Sistnevnte har nemlig delt en video av Witherspoon på Instagram-stories, hvor man ser henne stolt bære fram kake til bursdagsbarnet. I videoen ser man også Deacon, sammen med en rekke andre mennesker, rundt et langbord ute.

GJENFORENT: Ryan Phillippe har delt en video hvor ekskona medvirker. Det får mye oppmerksomhet i internasjonal presse. Foto: Skjermdump fra Instagram
GJENFORENT: Ryan Phillippe har delt en video hvor ekskona medvirker. Det får mye oppmerksomhet i internasjonal presse. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Som kjent blir Instagram-stories fjernet etter et døgn, men du kan se videoen øverst i saken!

Vond skilsmisse

I løpet av de siste årene har både «The Morning Show»-stjernen og Phillippe lettet på sløret om hvordan de har fått hverdagen til å gå opp etter skilsmissen, og hvordan de samarbeider om sine felles barn.

- Du kommer til et punkt som skilte foreldre, som hvilke som helst foreldre, hvor du ikke setter deg selv først lenger, sa Phillippe til ET Online i 2016.

«BIG LITTLE LIES»: Den stjernespekkede serien, med blant annet Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Meryl Streep på rollelisten, er tilbake med ny sesong. Video: HBO. Vis mer

Men skal vi tro Witherspoon har det ikke alltid vært like lett med tanke på skilsmissen, spesielt å gå gjennom et såpass offentlig brudd. Det var nemlig lite folk kunne gjøre for å trøste henne den gang.

- Når folk kommer til deg og sier «det går over», så tenker du «er de gale?», sa Witherspoon til Elle etter bruddet.

- Jeg tenkte at jeg aldri kommer til å føle meg bedre enn jeg gjør i dette sekundet og ingenting kommer noensinne til å føles meningsfullt. Jeg har fremdeles tidspunkt hvor jeg tenker at ingenting kommer til å føles meningsfullt igjen, fortsatte hun.

44-åringen fortalte til magasinet at hun opplevde den offentlige skilsmissen som både «svært ydmykende og veldig isolerende», men at hun etterhvert innså at det var det riktige valget.

UNGE STJERNER: Reese Witherspoon og Ryan Phillippe avbildet i en scene fra «Cruel Intentions» (1999). Foto: Melissa Moseley/ Columbia/ Kobal/ REX/ NTB
UNGE STJERNER: Reese Witherspoon og Ryan Phillippe avbildet i en scene fra «Cruel Intentions» (1999). Foto: Melissa Moseley/ Columbia/ Kobal/ REX/ NTB Vis mer

- Hvis det ikke hadde gjort vondt, hadde det kanskje ikke vært riktig av oss å gifte oss til å begynne med. Så det er riktig å føle det sånn, påpekte hun.

Witherspoon fikk sitt store gjennombrudd i det romantiske dramaet «Cruel Intentions», hvor hun blant annet spilte mot nettopp Ryan Phillippe.

Duoen hadde møtt hverandre to år tidligere da Reese feiret sin 21-årsdag, og deretter gikk det fort i svingene for de to unge, lovende skuespillerne, men ekteskapet skulle altså ikke vare.

MODERNE FAMILIE: Reese Witherspoon og hennes nåværende ektemann Jim Toth på rød løper sammen med Ava og Deacon Phillippei 201. Foto: Alberto E. Rodriguez/ Getty Images/ AFP/ NTB
MODERNE FAMILIE: Reese Witherspoon og hennes nåværende ektemann Jim Toth på rød løper sammen med Ava og Deacon Phillippei 201. Foto: Alberto E. Rodriguez/ Getty Images/ AFP/ NTB Vis mer

I 2012 ble «Lovlig Blond»-stjernen mor nok en gang. Da så sønnen Tennessee (8), som hun har med sin nåværende ektemann Jim Toth (50), dagens lys. Paret giftet seg i 2011.

LES OGSÅ: - Søtere enn dette blir det ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer