Eks-paparazzi lurte Heather i fella

Polititysteren hadde ikke rent mel i posen...

FEILAKTIG ARRESTASJON? Ifølge TMZ er Heather Locklear offer for en løgnaktig tipser. Foto: All Over Press
FEILAKTIG ARRESTASJON? Ifølge TMZ er Heather Locklear offer for en løgnaktig tipser. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Kvinnen som ringte nødtelefonen 911 for å anmelde Heather Locklears (47) "villmannskjøring" da "Melrose Place"-stjernen ble arrestert forrige uke, viser seg å være en tidligere ansatt hos kjendismagasinet Us Weekly.

Ifølge Yahoo News skal Jill Ishkanian - som har vært etterforsket av FBI - ha tipset politiet før hun ringte paparazzifotografene for å fortelle dem om Heathers forestående arrestasjon.

Ishkanian driver selv paparazzibyrået og skal ha tjent gode penger på å selge bildene til kjendisnettstedet TMZ for nærmere 160 000 kroner.

Fotografen brukte imidlertid KM Press Group som mellomledd, ettersom hennes rykte i bransjen er skadet etter et søksmål mot hennes tidligere arbeidsgiver - Us Weekly. Ishkanian har saksøkt kjendisbladet for rundt 300 millioner kroner, da hun hevder at hennes tidligere kolleger ødela karrieren hennes ved å beskylde henne for å stjele informasjon fra firmaets datamaskiner.

Ishkanian skal likevel ha hacket seg inn på datasystemet til sin tidligere arbeidsgiver for å finne ut hvor kjendisene befant seg etter at hun forlot kjendisbladet. Deretter fulgte hun etter Locklear til Montecito-området, hvor skuespillerinnen besøkte et marked.

Da Heather satte seg inn i bilen igjen, ringte Ishkanian nødtelefonen 911 - selv om stjernens bil da stod bom stille!

Like etter skal kvinnen ha ringt et paparazzi-byrå for å tipse dem om hvor Heather befant seg.

Men det er ikke enden på visa! Ishkanian er det eneste vitnet som sier at Heather skal ha kjørt uforsvarlig og at hun skal ha vært full - selv om det ble påvist at skuespillerinnen ikke var påvirket av alkohol.

- Prøvene viste at Locklear ikke var ruset på alkohol, men basert på politimannens observasjon tror vi at hun var under påvirkning av reseptbelagte medisiner, sa politiets talsperson Tom Marshall etter pågripelsen.

Locklear ble imidlertid løslatt etter få timer.

Onsdag fortalte imidlertid Dane Lobb fra politiet at Ishkanians rolle i saken ikke ville ha noen innvirkning på det de etterforsker som kjøring i påvirket tilstand.

- Vi har slått fast at Locklear ikke skulle ha kjørt bil, sier han.

Ishkanians advokat, Nicholas Tepper, sier i et intervju at paparazzifotografen gjerne vil vitne mot Locklear om nødvendig.

LES OGSÅ: Heathers ekskjæreste ble pappa


Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no