Eks og engler passer på

Det er mange som støtter skuespilleren Farrah Fawcett i hennes kamp mot kreften.

TØFF BEHANDLING: Farrah Fawcett skal gjennomgå en hard cellegiftbehandling for endetarmskreft. Foto: Stella Pictures
TØFF BEHANDLING: Farrah Fawcett skal gjennomgå en hard cellegiftbehandling for endetarmskreft. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nylig ble det kjent at Charlies Angles-stjernen Farrah Fawcett (59) er blitt rammet av endetarmskreft. Nå stiller både gode venner og ekskjæresten Ryan O'Neal opp for henne i kampen mot sykdommen.

- Farrah vil formidle at hun har det bra, og at alt er under kontroll, sier Farrahs nære venn Pat Van Patten til People.

Skuespilleren skal gjennom seks uker med «banebrytende, toppmoderne behandling». Og da hun møtte til cellegiftbehandling mandag, var Ryan O'Neal med, ifølge magasinet.

- Hun er så sterk. Jeg elsker henne. Jeg elsker henne over alt igjen, skal O'Neal ha sagt.

Farrah og Ryan skilte lag i 1997 etter 17 år sammen. Da Ryan ble rammet av blodkreft i 2001, var det Farrah som stilte opp for ham. Paret har sønnen Redmond (21) sammen.

De andre Angels-stjernene er også der for Farrah i den tunge tiden. Kate Jackson fortalte til People at hun tok med Farrah på en gåtur, der de var forkledd under store hatter. Jaclyn Smith har sendt henne mat.

Farrahs storesøster Diane døde av lungekreft i 1998, og skuespillerinnen har siden dette vært svært aktiv i den amerikanske veldedighetsorganisasjonen Cancer Society.

Fawcett var sist å se på lerretet i 2004 i filmen ”The Cookout”, og har blant annet hatt gjesteopptredener i tv-seriene ”Ally McBeal” og ”Full fart i byrådet”.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer