Eks-narkomane Michael rørte Kloppen til tårer

Florø-mannen begynte med narkotika som 14-åring. Nå er han videre i «Norske talenter», og rører hele Norge med sin sterke historie.

TÅRENE TRILLET: Solveig Kloppen klarte ikke kontrollere følelsene sine etter at Michael var ferdig med sin opptreden. Hun gråt åpenlyst fra scenen da han rappet om sin avdøde venninne, som fikk ham ut av rusmiljøet. Dommer Bjarne Brøndbo gikk opp til scenen og ga ham en klem etter den sterke opplevelsen i "Norske Talenter". Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TÅRENE TRILLET: Solveig Kloppen klarte ikke kontrollere følelsene sine etter at Michael var ferdig med sin opptreden. Hun gråt åpenlyst fra scenen da han rappet om sin avdøde venninne, som fikk ham ut av rusmiljøet. Dommer Bjarne Brøndbo gikk opp til scenen og ga ham en klem etter den sterke opplevelsen i "Norske Talenter". Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Michael André Kildal (24) fra Florø har tidligere stått frem som rusmisbruker. Som 14-åring begynte han med narkotika etter at han fikk utskrevet ADHD-piller fra legen.

Hans sterke historie blandet med den sterke låten «#Speil» som han fremførte fredag denne uken endte i en ganske tårevåt affære. Solveig Kloppen (44) lot tårene strømme og måtte hente seg kraftig inn under live-sendingen.

- Jeg ble veldig rørt av Michael i dag. Det er så lett å se hvor mye han vil dette og det som kommer ut av han er så ekte. Sånne ting gjør meg veldig rørt og derfor begynte jeg å gråte, forteller Kloppen til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet

TØFF TID: Michael ble rusmisbruker som 14-åring i dag er han rusfri og nyter stor suksess. Foto: Privat
TØFF TID: Michael ble rusmisbruker som 14-åring i dag er han rusfri og nyter stor suksess. Foto: Privat Vis mer

- Jeg er jo ganske lettrørt, men det pleier å gå ganske greit, men i dag i dag klarte jeg ikke holde tårene tilbake. Det ble rett og slett litt for mye meg.

Venner døde

For to år siden bestemte Michael seg for at han måtte ut av rus og elendighet.

- Jeg så at folk rundt meg døde som fluer. Det skremte meg. Det eneste jeg drømte om var et vanlig liv med familie og musikk-karriere. Det er ubeskrivelig godt å være på riktig vei.

Han takker også moren og søsteren for at de aldri ga ham opp.

- De har fått meg til å tro at jeg virkelig kan noe, og at tekstene mine gjøre en forskjell for andre, fortalte han nylig til Se og Hør.

KLAR SOM ET EGG: - Nå skal jeg gi alt i finalen! sa 24-åringen da det ble klart at han kom videre i semifinalen denne uken. Foto: TV 2
KLAR SOM ET EGG: - Nå skal jeg gi alt i finalen! sa 24-åringen da det ble klart at han kom videre i semifinalen denne uken. Foto: TV 2 Vis mer

Betyr alt

Også Michael selv ble svært rørt etter opptredenen og alle tilbakemeldingene. Han lot også tårene trille.

- Det har vært en lang reise for meg og jeg har jobbet så sinnsykt hardt for å få til dette. Du skulle bare visst hvor mange timer med slit som ligger bak den reisen jeg har hatt. Jeg sliter også med holde tårene tilbake, dette betyr alt for meg. Nå skal jeg gi alt i finalen!

LES OGSÅ: - Jeg ble så sint at jeg ikke gadd å si noe

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer