Eks-narkomane Hans-Erik vil starte rusklinikk

Artisten og TV-personligheten ønsker å få til et tverrpolitisk samarbeid for å få endret narkotikapolitikken.

RUSKLINIKK: Nå ønsker Hans-Erik Dyvik Husby å få til et tverrpolitisk samarbeid, slik at han og hans samarbeidspartnere får gjennomslag for et nytt medikamentfritt rehabiliteringstilbud for narkomane som går på LAR (legemiddelassistert rehabiliteri Foto: Stella Pictures
RUSKLINIKK: Nå ønsker Hans-Erik Dyvik Husby å få til et tverrpolitisk samarbeid, slik at han og hans samarbeidspartnere får gjennomslag for et nytt medikamentfritt rehabiliteringstilbud for narkomane som går på LAR (legemiddelassistert rehabiliteri Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Artist Hans-Erik Dyvik Husby (40) har vært åpen om sitt tidligere narkotikamisbruk, og har, etter at han la seg inn på den omstridte rehabiliteringsklinikken Narconon, blitt rusfri.

Nå ønsker «Stjernekamp»-aktuelle Dyvik Husby å få til et tverrpolitisk samarbeid for å få endret narkotikapolitikken i Norge - og hevder at metadon og Subutex er like skadelig som heroin.

- Jeg gikk på Subutex i tre år og metadon i fire år. Det er ikke sant at man ikke merker noe når man går på Subutex eller metadon. Du går i ei slags halvtåke hele tida, du får helseplager, tennene mine ble ødelagt. Etter at jeg sluttet er livet mitt blitt spennende og meningsfylt, sier han til Dagbladet.

Dyvik Husby og hans samarbeidspartnere ønsker nå å få gjennomslag for et nytt medikamentfritt rehabiliteringstilbud for narkomane som går på LAR (legemiddelassistert rehabilitering), skriver avisen videre.

- Vi kaller det Exit LAR. Målsettningen er total rusfrihet og bedre livskvalitet.

LES OGSÅ: Paris Jackson hater Bieber for ikke å advare fans som kutter seg