HEVNEN ER SØT: Tom Brady er i dag sammen med supermodellen Gisele Bündchen. Nå hjemsøker ekskjæresten ham fra tribunen. Foto: All Over Press
HEVNEN ER SØT: Tom Brady er i dag sammen med supermodellen Gisele Bündchen. Nå hjemsøker ekskjæresten ham fra tribunen. Foto: All Over Press Vis mer

Eks-maske skremmer Brady

Amerikansk radiostasjon tyr til skitne triks i forkant av Super Bowl.

Publisert
Fortiden innhenter ham - fra tribunen!

SEHER.NO: Man går ikke ustraffet fra det å dumpe sin gravide skuespiller-kjæreste til fordel for en supermodell.

Det har NFL-proffen Tom Brady (30) fått erfare, etter at han dumpet Bridget Moynahan (36) til fordel for Gisele Bündchen (27) mens hun ventet hans barn.

Den amerikanske radiostasjonen Q104,3 går nå til aksjon mot New England Patriots-stjernen, og har laget en skummel maske av fotballheltens vanligvis så vakre ekskjæreste. Nå håper de New York Giants-supporterne vil ta i bruk maskene når de møter Bradys lag i Super Bowl neste måned.

- Q104,3 er helt med på å psyke ut Brady under Super Bowl, og vi har laget denne Bridget-masken for å hjelpe dere å gjøre det, sier radiostasjonen ifølge Splash og oppfordrer Patriots-motstandere til å laste ned masken på deres nettsider.

Bridget Moynahan fødte sønnen John Edward Thomas Moynahan 22. august i fjor, og Tom var til stede under fødselen.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer