- NEKTER Å FLYTTE: Emilie de Ravin har ifølge National Enquirer store problemer med å få ektemannen Josh Janowicz etter at hun ba om skilsmisse. Foto: Stella
- NEKTER Å FLYTTE: Emilie de Ravin har ifølge National Enquirer store problemer med å få ektemannen Josh Janowicz etter at hun ba om skilsmisse. Foto: StellaVis mer

- Eks-mannen nekter å flytte ut

LOST-stjernen vet ikke hva hun skal gjøre.

SEHER.NO: Etter at hun slo igjennom som Claire Littleton i TV-serien "LOST" har Emilie de Raven fått millioner av fans verden over.

Men privat er ikke alt like rosenrødt for 27- åringen.

Til tross for at hun for ba om skilsmisse i juni, nekter fortsatt skuespillerektemannen Josh Janowicz (27) å flytte ut av parets hjem.

- Da de giftet seg ville de begge bli berømte skuespillere, men etter at Emilie gjorde det bra, ser det ut som Josh har gitt opp.  Hun tror han er lat og er fornøyd med å snylte på hennes penger. Nå vil hun ha ham vekk så fort som mulig, sier en venn av skuespilleren.

Ifølge National Enquirer ga Emilie ektemannen beskjed om at han skulle være ute av huset innen hun var ferdig med filming av sin nye film "Remember Me".

Men da hun kom tilbake var Josh fortsatt der, skriver bladet.

Nå har hun varslet at hun vil gå hardere til verks.

- Huner så lei at hun vil kaste ut alle tingene hans og bytte låsene, sier vennen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - De klinte skikkelig