Eks-mannen fleiper med Mariah Careys forlovelse

Nick Cannon valgte å besvare popdivaens forlovelsesnyhet med humor på sosiale medier.

INGEN SURE MINER: Ifølge E!News fikk ikke Mariah Careys eks Nick Cannon (t.h) vite om forlovelsen hennes med James Packer (t.v) i forkant. Artisten og TV-profilen tar eksens overraskende forlovelse med forbilledlig godt humør.  Foto: Wenn.com / EPA
INGEN SURE MINER: Ifølge E!News fikk ikke Mariah Careys eks Nick Cannon (t.h) vite om forlovelsen hennes med James Packer (t.v) i forkant. Artisten og TV-profilen tar eksens overraskende forlovelse med forbilledlig godt humør. Foto: Wenn.com / EPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige uke kom nyheten om at Mariah Carey (45) har forlovet seg med milliardær-kjæresten James Packer (48), under ett år etter at de ble et par.

I kjølvannet av forlovelsen er det blitt kjent at både Carey og Packer fortsatt er gift med sine respektive ekser, artist og TV-personlighet Nick Cannon (35) og sangeren Erica Baxter (38).

Ifølge E!News fikk ikke Cannon vite om eksens forlovelse på forhånd, men 35-åringen valgte likevel å reagere med humor på Instagram da han fikk vite om frieriet.

I helgen delte han en skjermdump fra det satiriske realityshowet «Real Husbands of Hollywood», som Cannon har sammen med Kevin Hart (36). På bildet ligger Nick Cannon i en sykehusseng med Hart ved sin side, under teksten «Det er bare en ring, Nick...».

Saken fortsetter nedenfor.

Under det festlige Instagram-bildet har popdivaens eksmann også delt en svært avvæpnende tekst:

- Ha! Dette fikk meg til å le høyt på ordentlig! Kjempefestlig! Bare kjærlighet, gratulerer til Mariah Carey og James! Må Gud velsigne deres fremtidige forening, skriver Nick Cannon, fulgt av emneknagger for «flotte folk» og «flott par».

Ifølge E!News sin kilde, var Cannon forberedt på forlovelsen ettersom Carey og Packers forhold er blitt mer seriøst de siste månedene.

- Nick er glad på deres vegne. Barna hans liker Packer og han behandler dem bra, og det er det som betyr noe for Nick. Nick står på veldig god fot med Carey. Han er svært fokusert på karrieren sin for tiden, uttaler nettstedets kilde.

Happy Thanksgiving!

Et bilde publisert av Mariah Carey (@mariahcarey)

Reunited in New York #Reunited #NewYork #JimmyPack #BeaconTheater #MerryChristmas

Et bilde publisert av Mariah Carey (@mariahcarey)

Saken fortsetter nedenfor.

Vennskapelig forhold

Mariah Carey og Nick Cannon gikk hver til sitt sommeren 2014. Seks måneder senere søkte Cannon om skilsmisse, men saksbehandlingen ser ut til å ta lang tid på grunn av økonomiske uenigheter.

Eksene har likevel klart å bevare en god tone på grunn av barna Monroe og Moroccan (4), og de har feiret flere høytider sammen.

Tilsynelatende vil heller ikke Careys ferske forlovelse, som ifølge People fant sted i Careys hjemby New York 21. januar, forsure forholdet.

Ifølge TMZ samlet James Packer et knippe av Mariah Careys nære venner til en privat middag på Eleven Madison Park torsdag kveld. Under middagen skal 48-åringen ha gått ned på kne foran kjærestens nærmeste venner, og trædd en 35 karats diamantring på fingeren hennes, ifølge E!News.

Saken fortsetter under bildene.

NYFORLOVET: Mariah Carey og James Packer fotografert i New York like etter forlovelsen sin. Den 35 karats forlovelsesringen (midten) er designet av den New York-baserte smykkedesigneren Wilfredo Rosado, som er en nær venn av Carey. Ringen er helt unik og et helt team skal ha jobbet 12-timersdager i to uker for å designe og lage ringen.   Foto: Splash News/ NTB Scanpix
NYFORLOVET: Mariah Carey og James Packer fotografert i New York like etter forlovelsen sin. Den 35 karats forlovelsesringen (midten) er designet av den New York-baserte smykkedesigneren Wilfredo Rosado, som er en nær venn av Carey. Ringen er helt unik og et helt team skal ha jobbet 12-timersdager i to uker for å designe og lage ringen. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

De to møttes for første gang for flere år siden, skriver People, men romantikken begynte å blomstre for fullt sommeren 2015. Da ferierte duoen og Careys barn sammen i Syd-Europa.

I september viste paret seg sammen på den røde løperen for første gang, på «The Intern»-premieren i New York. Den gang så de to svært lykkelige ut, og i etterkant har forholdet tydeligvis blitt mer seriøst.

#fabulous #newyears celebration in #australia #jp

Et bilde publisert av Mariah Carey (@mariahcarey)

Før jul reiste paret og Careys to barn til skiparadiset Aspen, og Mariah Carey har delt flere bilder fra ferien på Instagram. Ifølge popstjernens Instagram-konto, feiret de nyttårsaften i Packers hjemland Australia.

LES OGSÅ: - Det er noe av det dummeste jeg har hørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer