EKSKONA: Debbie Rowe skal om kort tid vitne i retten, og ifølge TMZ skal hun komme med et erklæring som omhandler Jacksons hemmelige narkotikamisbruk. Foto: All Over Press
EKSKONA: Debbie Rowe skal om kort tid vitne i retten, og ifølge TMZ skal hun komme med et erklæring som omhandler Jacksons hemmelige narkotikamisbruk. Foto: All Over PressVis mer

Eks-kona stempler Jackson som narkoman

Michael Jacksons eks-kone Debbie Rowe skal vitne i retten om popartistens skjulte rusmisbruk.

SEOGHØR.NO: Debbie Rowe (54) skal om kort tid i vitneboksen i rettssaken som omhandler hennes avdøde eksmann Michael Jackson og konsertarrangøren AEG Live.

Familien til popkongen krever nemlig økonomisk oppreisning av konsertarrangøren, som var med på å ansette legen Conrad Murray - og som i 2011 ble dømt for drap på den verdensberømte artisten.

Ifølge TMZ skal Rowe forklare seg om Michaels narkotikamisbruk - noe han holdt skjult for alle - og som ifølge nettstedet vil ende i AEGs favør. De hevder nemlig at de ikke visste om Jacksons helseproblemer i tiden før dødsfallet.

Rowe og Michael møttes da hun på midten av 90-tallet jobbet på legekontoret til hudlegen Arnold Klein. Ifølge nettstedet påstår nemlig Rowe at hennes tidligere sjef hadde fått beskjed om at han måtte gi popkongen sprøyter med de sterke, beroliggende midlene Vistaril og Demerol.

Ifølge rettsdokumenter sier Rowe at hun ikke var klar over at Michael oppsøkte flere forskjellige leger for spesifikt å få tak i sterke medisiner og sovepiller som han kunne ta i det skjulte.

Dersom det er hold i vitneutsagnene hennes kan dette styrke saken for den stevnede konsertarrangøren AEG Live.


Familien til Michael Jackson krever svimlende 250 millioner av AEG på bakgrunn av fremtidige inntekter som har gått tapt etter Michaels død, samt diverse andre skader.

LES OGSÅ: Her går modellen på trynet