Eks-kona kan få ungene

Advokat hevder Michael Jacksons ekskone Debbie Rowe ikke ga fra seg foreldreretten likevel.

VAR GIFT: Jackson overrasket mange da han giftet seg med den totalt ukjente sykepleieren Debbie Rowe på slutten av 90-tallet. Foto: All Over
VAR GIFT: Jackson overrasket mange da han giftet seg med den totalt ukjente sykepleieren Debbie Rowe på slutten av 90-tallet. Foto: All Over Vis mer
SEHER.NO: Natt til fredag norsk tid ble det kjent at poplegenden Michael Jackson (50) døde av en hjertestans.

Fredag meldte Jacksons advokat at barna hans, Michael Joseph Jackson Jr., Paris Michael og Prince Michael Jackson II nå befinner seg hos bestemoren, Katherine Jackson inntil videre.

- Fru Jackson kommer til å passe på dem og jeg er sikker på at det kommer til å bli en hel del diskusjoner rundt barna snart, uttalte advokaten fredag.

Michael Jackson giftet seg med den totalt ukjente sykepleieren Debbie Rowe (50) i 1997, og sammen fikk paret to barn, Prince Michael og Paris.

Etter skilsmissen fra Rowe i 1999 gikk det rykter om at Michael, til manges overraskelse, fikk full omsorgsrett for barna, noe som satte i gang voldsomme rykter om at Michael hadde betalt Debbie for å få barn med han.

I 2002 fikk popkongen sitt tredje barn, Prince Michael II, med en hittil ukjent kvinne. Også dette barnet fikk han full omsorgsrett for.   

Nå melder TMZ at Debbie Row likevel ikke ga fra seg foreldreretten, og at hun i dag har all rett til å overta omsorgen for barna.

Nettstedet skal ha snakket med advokatet som representerte Jackson i 2005, som forklarer at Rowe på papiret aldri ga fra seg foreldreretten til de to barna, og at det nå antas at Rowe kommer til å overta omsorgen.

Den eneste måten Rowe kan miste omsorgsretten for barna på, er dersom en domstol anser henne som skadelig for dem, skriver TMZ.

Ifølge kilder skal Rowe være svært klar for å ta over omsorgen for Prince Michael og Paris, og at hun kan forvente seg store summer i barnebidrag som følge av ansvaret.

Gjennom årene har det blitt spekulert vedrørende Michales farsrolle overfor barna. Blant annet fordi alle barna er hvite, og at det dermed er lite sannsynlig at Michael, som er mørk, er deres biologiske far.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Michaels kvinner i sjokk