- Eks-kjærestene har falt for hverandre

Nysingle Britney Spears og Tiger Woods skal ha mer til felles enn at de er to av USAs mest berømte personer.

NY ROMANSE?: Alpinist Lindsey Vonn (t.v) brøt med golfstjernen Tiger Woods i starten av mai, mens TV-produsent Charlie Ebersol (t.h) avsluttet sitt forhold med popstjernen Britney Spears få uker senere. Nå skal de to ha funnet tonen. Foto: NTB Scanpix
NY ROMANSE?: Alpinist Lindsey Vonn (t.v) brøt med golfstjernen Tiger Woods i starten av mai, mens TV-produsent Charlie Ebersol (t.h) avsluttet sitt forhold med popstjernen Britney Spears få uker senere. Nå skal de to ha funnet tonen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mai ble bruddet mellom golfesset Tiger Woods (39) og alpinist Lindsey Vonn (30) kjent, og under to måneder senere var forholdet mellom Britney Spears (33) og TV-produsent Charlie Ebersol (32) historie.

Nå har nysingle Lindsey og Charlie funnet tonen, ifølge New York Posts Page Six.

I løpet av helgen ble de to sett sammen på US Open ved to anledninger. Ifølge Page Six ankom turtelduene Arthur Ashe Stadium i Flushing, Queens i samme bil fredag. Deretter inntok de VIP-suiten til Heineken, hvor de passet på ikke å bli fotografert sammen.

Saken fortsetter under bildene.

Nært forhold

Søndag var Vonn og Ebersol tilbake på tennisturneringen, denne gangen for å få med seg herrefinalen mellom Roger Federer og Novak Djokovic. Igjen skal duoen ha vært påpasselig med ikke å være for kosete i full offentlighet.

- Jeg kan fortelle med 100 prosents sikkerhet at de bare er venner, har Lindsey Vonns talsperson uttalt om romanseryktene, ifølge New York Post.

En kilde som så dem sammen på US Open forteller derimot en annen historie.

- Lindsey og Charlie var veldig nære når de trodde at folk ikke så dem. Da de steg ut av bilen sammen hang de på hverandre og så ut til å ha den gnisten som følger med et nytt forhold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer