VI SKAL LAGE SHOW: -MGP er mer ''kred''  nå enn tidligere, men vi gjør dette for å ha det gøy, sier The Diamonds, om kveldens delfinale i Skien. Foto: Per Ervland/Aller Internett
VI SKAL LAGE SHOW: -MGP er mer ''kred'' nå enn tidligere, men vi gjør dette for å ha det gøy, sier The Diamonds, om kveldens delfinale i Skien. Foto: Per Ervland/Aller InternettVis mer

Eks-kjæresten støtter ham

Hun kommer helt fra Bergen for å heie...

SEHER.NO:  - Det er topp at Sofie kommer og støtter meg og bandet. Vi trenger all den støtten vi kan få, sier tidligere Idol-deltager og MGP-aktuelle Håkon Njøten til Seher.no.

Ekskjæresten til Njøten er tidligere Idol-deltager Sofie Storås (23). Paret var sammen i tre år , men er fremdeles gode venner og har spilt i band sammen.

Slo Maria
I følge Njøten kan Grand Prix-sirkuset på mange måter sammenlignes med Idol-sirkuset som han var en del av for seks år siden. Den store forskjellen mener han er at bandet nå stiller med en selvlaget sang.

– Det er så spennende. Jeg gleder meg så vanvittig mye,og bandet og låten er skreddesydd, sier Njøten.

I Melodi Grand Prix -delfinalen i Skien lørdag skal The Diamond fremføre den selvlagde sangen "European Girl", som bandet beskriver som en sang der Beach boys møter a-ha på nachspiel hos Per Sundnes. Men til tross for den snodige beskrivelsen utelukker ikke Njøten at det kan gå bra i delfinalen.

– Maria Haukaas Storeng kom jo til finalen . Og da tenkte jeg at hun slo jeg i 2004 i Idol. Så jeg kan ikke tenke meg hvorfor jeg ikke skal slå henne i år også, fleiper Njøten.


Stort sirkus
Bandet består av den tidligere idol-finalisten Håkon Njøten, urørt-vinner Matias Tellez og tekstforfatter Axel Vindenes, som er musikere fra Bergen, samt Kim Furuhaug, Thomas Sævig og Stian Sævig.

– Vi gjør ikke dette for å slå mer igjennom i musikkverden. Dette gjør vi bare fordi det er gøy. Dette er et sirkus som er større enn noensinne siden det er 50-års jubileum, siden vi vant i fjor og siden det skal være i Norge, sier Njøten.Njøten lover et at sceneshowet blir noe utenom det vanlige:

- Det blir jævlig gøy, men vi får ikke lov til å si hva det er. Vi vil at folk skal storkose seg med popcorn hjemme i studiene!

Her er de sju artistene som skal konkurrere i Skien i samme rekkefølge som de skal opptre:

Melodi 1: I’ll Take You High
Framføres av Mira Craig
Tekst og melodi: Mira Craig

Melodi 2: Barracks On The Hill
Framføres av Fred Endresen
Tekst: Olaf Øwre
Melodi: Fred Endresen

Melodi 3: Million Dollar Baby
Framføres av Belinda Braza
Tekst og melodi: Robin Nordahl, Frode Andersen og Gerard James Borg

Melodi 4: My Heart Is Yours
Framføres av Didrik Solli-Tangen
Tekst og melodi: Hanne Sørvaag og Fredrik Kempe
           
Melodi 5: European Girl
Framføres av The Diamond
Tekst og melodi: Matias Tellez, Håkon Njøten og Axel Vindenes

Melodi 6: Tokyo Night
Framføres av Karoline Garfjell
Tekst og melodi: Aggie Peterson

Melodi 7: Don´t Want To Lose You Again
Framføres av A1
Tekst og melodi: Ben Adams, Mark Read, Christian Ingebrigtsen, David EriksenVi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.LES OGSÅ: Mira stråler av forelskelse