Eks-kjæresten snakker ut om voldsdommen

- Skammer meg over at Sophie Elise måtte gjennom dette.

SNAKKER UT: Ekskjæresten til den norske bloggeren Sophie Elise Isachsen, svenske Robin Johansson, ble nylig dømt til tre måneders ubetinget fengsel etter en voldsepisode sommeren 2015. Nå snakker han ut om den vanskelige tiden til Seoghør.no.  Foto: Andreas Fadum
SNAKKER UT: Ekskjæresten til den norske bloggeren Sophie Elise Isachsen, svenske Robin Johansson, ble nylig dømt til tre måneders ubetinget fengsel etter en voldsepisode sommeren 2015. Nå snakker han ut om den vanskelige tiden til Seoghør.no. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For to uker siden kunne Seoghør.no avsløre at Robin Johansson (21) sto tiltalt i Oslo tingrett.

Bloggeren - som inntil før jul var kjæreste og samboer med Norges store bloggkjendis Sophie Elise Isachsen (21) - var anklaget for flere svært alvorlige punkter etter en hendelse i Oslo sentrum i fjor sommer.

Det alvorligste tiltalepunktet var vold mot en politimann, men han var samtidig tiltalt for å ha drapstruet politimannen - og for å ha slått en kvinne i 20-årene med knyttet neve. Robin Johansson ble dømt på alle punkter. Resultat: Tre måneders ubetinget fengsel.

Nå snakker Robin Johansson ut om den tøffe tiden i et eksklusivt intervju med Seoghør.no.

- Det har vært en forferdelig tung tid siden dette skjedde. Jeg angrer så dypt og skulle ønske at det aldri hadde skjedd.

- De siste ukene har fått meg til å innse hvilket menneske jeg ikke vil være. Jeg skammer meg, forteller en angrende Robin Johansson åpenhjertig.

- Uakseptabelt

Den svenske bloggeren og fotomodellen hadde vært ute på byen sammen med kjæresten Sophie Elise den skjebnesvangre natten i fjor sommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer