PREGET: Eks-kjæresten Per Arnes dødsfall vil Anne Marie Ottersen alltid bære med seg. Foto: SCANPIX
PREGET: Eks-kjæresten Per Arnes dødsfall vil Anne Marie Ottersen alltid bære med seg. Foto: SCANPIX Vis mer

Eks-kjæresten forsvant sporløst

- Det var ekstremt traumatisk og vil følge meg hele livet.

Publisert
SEHER.NO: I et større intervju med Se og Hør denne uken forteller Anne Marie Ottersen - som lørdag måtte forlate TV 2s «Skal vi danse» - åpenhjertig om sykdom og død - om flere av sine største prøvelser livet igjennom.

Noe av det som har satt dypest spor var da ungdomskjæresten Per Arne - som hun var sammen med fra hun var 16 til hun var 21 år - plutselig ble borte.

- Han falt av fergen til Killingen (i Oslofjorden red.anm) og ble aldri funnet. Det var ekstremt traumatisk, og vil følge meg hele livet. Døden var så fjern. En som jeg hadde kjent hele ungdommen og kunne snakke med om alt, var plutselig ikke der lenger, sier skuespillerinnen til Se og Hør.

Ottersen gikk på Teaterhøgskolen da eks-kjærstene forulykket. Hun var på den tiden sammen med kollega Nils Ole Oftebro.

- Han var fantastisk, og hjalp meg gjennom denne perioden. Det er sånn man aldri glemmer, selv om det ikke ble oss, sier den ungdommelige 65-åringen til Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Vi trodde ikke det skulle gå

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer