LYKKELIGE TIDER: Sophia og Dan datet i omtrent et år før det ble slutt mellom paret i 2014. Foto: Scanpix
LYKKELIGE TIDER: Sophia og Dan datet i omtrent et år før det ble slutt mellom paret i 2014. Foto: ScanpixVis mer

Eks-kjæresten blant de døde etter jordskjelvet i Nepal

«One Tree Hill»-stjernen Sophia Bush er i dyp sorg etter tragedien.

EVENTYRER: I forkant av tragedien, postet Dan hyppige bilder av turen på sin Instagram-konto. Foto: Skjermdump fra Instagram
EVENTYRER: I forkant av tragedien, postet Dan hyppige bilder av turen på sin Instagram-konto. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
TAKKNEMLIG: I sin siste hilsen til eks-kjæresten, skriver Sophia at hun er "takknemlig for å ha kjent og elsket ham". Foto: Splash
TAKKNEMLIG: I sin siste hilsen til eks-kjæresten, skriver Sophia at hun er "takknemlig for å ha kjent og elsket ham". Foto: Splash Vis mer

SEOGHØR.NO: Lørdag morgen rammet et jordskjelv med styrke på 7,9 Nepal. I følge TV2 melder nepalske myndigheter at mer enn 2000 mennesker er bekreftet omkommet, mens opp mot 5000 er skadd. Dødstallet vil trolig stige.

Skjelvet utløste også flere skred på Mount Everest, hvor i følge 18 klatrere skal ha blitt drept og langt flere sperret inne.

Nå har det blitt kjent at én av de omkomne klatrerne var Google-sjefen Dan Fredinburg. De to andre Google-ansatte han reiste med, skal ha kommet unna med mindre skader.

Dans lillesøster, Megan Fredinburg, tok til hans Twitter- og Instagram-kontoer for å annonsere dødsfallet.

«Under skredet som gikk på Everst tidlig imorges, fikk vår Dan er alvorlig hodeskade og klarte seg ikke. Vi setter pris på all kjærligheten som har blitt sendt vår vei så langt», var blant det Megan skrev.

Også Google-sjefens eks-kjæreste, «One Tree Hill»-skuespiller Sophia Bush, tok til sosiale medier for å uttrykke sorgen.

Saken fortsetter under bildet.

Sophia og Dan var et par i et drøyt år, før det ble slutt mellom dem i starten av 2014.

Det finnes ingen ord som er nok. I dag prøver jeg å sette sammen bitene av hjertet mitt, som er knust i så små biter at jeg mest sannsynlig aldri kommer til å finne de igjen. I dag mistet jeg, og så mange andre jeg er glad i, en fantastisk venn, skriver stjernen.

Sophia hyller eks-kjæresten intelligens, humor og ønske om å gjøre verden til et bedre sted.

Hun skriver også at hun er knust, men dypt takknemlig for at hun «fikk muligheten til å kjenne og elske ham».

– Katastrofer som dette er ofte så enorme at det er vanskelig å forstå, men vær så snill å husk at alle som nå er borte, var noens Dan. Vær så snill å husk at vår tid på denne jorden ikke er garantert. Vær så snill å fortell de du elsker at du gjør det. Akkurat nå, skriver 32-åringen videre.

Du kan lese Sophias melding i sin helhet her.


LES OGSÅ: Viste frem sin nye kjæreste