Demi Lovato:

Eks-forloveden raser mot stjernen

Max Ehrich mener forholdet bare var et pr-stunt fra artistens side.

BRUDD: Demi Lovato og Max Ehrich var forlovet i et par måneders tid. Nå virker det å være svært dårlig stemning mellom dem. Foto: Skjermdump/privat
BRUDD: Demi Lovato og Max Ehrich var forlovet i et par måneders tid. Nå virker det å være svært dårlig stemning mellom dem. Foto: Skjermdump/privat Vis mer
Publisert

I juli kunne fansen glede seg over at livet til artist Demi Lovato (28) hadde tatt en hyggelig vending etter to dramatiske år. Da kunne hun nemlig avsløre at hun skulle gifte seg med skuespiller Max Ehrich (29).

Det forestående bryllupet gikk imidlertid i vasken, og det har de siste ukene blitt klart at kjærligheten mellom de to har kjølnet.

Selv har Lovato aldri kommentert bruddet, men hun har fjernet alle bilder av Ehrich på Instagram. Han selv har tidligere hintet om at han leste om bruddet i en tabloidavis.

FORLOVET: Demi Lovato avslører forlovelse på Instagram. Vis mer

- Kalkulert

Nå tyr han til kraftigere lut i det som ser ut til å bli en svært offentlig skittentøyvask. I en direktesending på Instagram, omtalt av Insider, går han så langt som å mene at forholdet aldri var basert på ekte kjærlighet fra Lovatos side.

- Jeg var forelska. Hele verden burde søren meg vite det. Jeg trodde jeg hadde funnet ekte vare. Nå har jeg funnet ut at jeg ble brukt, sier han i videoen.

Han sammenlikner også sin situasjon med komiker Pete Davidson, etter at forlovelsen mellom sistnevnte og artist Ariana Grande tok slutt i 2018.

- Det er det sykeste. Det er den mest bisarre opplevelsen som jeg håper ingen trenger å oppleve, noensinne. Ingen fortjener å føle det på denne måten. Pete Davidson fortjente ikke å føle det på denne måten, sier han videre.

STORMFULL ROMANSE: Pete Davidson og Ariana Grande skapte overskrifter i 2018 med både kjæresteforhold, samboerskap, forlovelse - og brudd. Her på MTV Video Music Awards i august 2018. Foto: MediaPunch/ REX/ NTB
STORMFULL ROMANSE: Pete Davidson og Ariana Grande skapte overskrifter i 2018 med både kjæresteforhold, samboerskap, forlovelse - og brudd. Her på MTV Video Music Awards i august 2018. Foto: MediaPunch/ REX/ NTB Vis mer

- Åpne øynene deres. Det var et kalkulert pr-stunt, fortsetter han.

Det er bare noen uker siden den 28 år gamle artisten tok til Instagrams historiefunksjon for å forsvare Ehrich etter at rykter spredte seg på Twitter.

Lovato forholder seg fortsatt taus rundt bruddet.

BRUDD: Inne på «Ex on the Beach» får vi se kjærligheten blomstre mellom Siv Meyer og Ole Karoliussen. Nå er derimot tonen en helt annen. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Fridde i Malibu

Det er bare tre måneder siden Ehrich gikk ned på kne. Frieriet skjedde på en strand i Malibu utenfor Los Angeles, og ble foreviget av en fotograf på stedet. Bildene delte paret på sine respektive Instagram-profiler i etterkant - men de er nå altså borte fra bildedelingstjenesten.

NYFORLOVET: Demi Lovato viser frem sin gigantiske forlovelsesring for fotografene i slutten av juli, kort tid etter at hun og Max Ehrich forlovet seg. Foto: London Entertainment / SplashNews/ NTB
NYFORLOVET: Demi Lovato viser frem sin gigantiske forlovelsesring for fotografene i slutten av juli, kort tid etter at hun og Max Ehrich forlovet seg. Foto: London Entertainment / SplashNews/ NTB Vis mer

Da paret forlovet seg hadde de offisielt datet i fire måneder. Det var under en av Ehrichs livesendinger på Instagram at duoen sparket i gang kjæresteryktene. Midt under seansen kom nemlig Lovato spradende inn i bildet, men rygget raskt ut igjen da hun forsto at folk hadde sett henne.

Til tross for at de da ennå ikke hadde bekreftet at de var kjærester, ble det mer og mer opplagt for fansen. Da de dukket kyssende opp i Justin Bieber (26) og Ariana Grandes (27) musikkvideo til låten «Stuck With U», ble det imidlertid sett på som en bekreftelse.

LES OGSÅ: Krever én milliard for dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer