GODE VENNER: Artisten Seal og supermodellen Heidi Klum benyttet en reklamepause under Billboard Awards, som ble avholdt i Las Vegas i helgen, til «å catche» opp. Paret var gift i syv år før de gikk hvert til sitt i 2012. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Artisten Seal og supermodellen Heidi Klum benyttet en reklamepause under Billboard Awards, som ble avholdt i Las Vegas i helgen, til «å catche» opp. Paret var gift i syv år før de gikk hvert til sitt i 2012. Foto: NTB ScanpixVis mer

Eks-ekteparet gjenforent på kjendisfest

Heidi Klum og Seal har beholdt vennskapet.

SEOGHØR.NO: Det er godt å se at ikke alle Hollywood-brudd ender med totalt uvennskap! Den tyske supermodellen Heidi Klum (42) og hennes artist-eksmann Seal (53) er to av dem som har behold vennskapet til tross for skilsmisse.

Natt til mandag deltok de begge på den stjernespekkede prisutdelingen Billboard Awards i Las Vegas, og hadde ingenting imot å slå av en prat med hverandre under en reklamepause. Paret smilte og lo, og så ut til å hygge seg i hverandres ekteskap.

De har bevisst valgt å legge familiefeiden til side for barnas skyld. Det er nå fire år siden de gikk hvert til sitt etter syv års ekteskap, men har de siste årene stadig oftere blitt fotografert sammen i nærvær av barna Lou Sulola Samuel (6), Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel (10) og Henry Günther Ademola Dashtu Samuel (11).

LYKKE PÅ HVER SIN KANT: Heidi Klum er kjæreste med den 13 år yngre kunstmannen Vito Schnabel, mens Seal har funnet lykken med den australske skjønnheten Erica Packer. Foto: NTB Scanpix
LYKKE PÅ HVER SIN KANT: Heidi Klum er kjæreste med den 13 år yngre kunstmannen Vito Schnabel, mens Seal har funnet lykken med den australske skjønnheten Erica Packer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Heidi Klum digger eksmannens nye kjæreste

Heidi Klum hadde latt sin 13 år yngre kjæreste Vito Schnabel (29) være igjen hjemme, og heller ikke Seals samboer Erica Packer (39) var med på kjendisfesten.

I et intervju med People har Klum tidligere fortalt at hun er veldig fan av eksmannens nye kjæreste:

- Jeg er veldig glad på Seals vegne. Jeg har møtt Erica en rekke ganger i forbindelse med våre barns fødselsdagsfeiringer, og hun er helt fantastisk!

Men Heidi Klum og Seal er ikke det eneste eks-ekteparet i Hollywood som har beholdt vennskapet etter skilsmissen. Også skuespiller Gwyneth Paltrow (43) og artist Chris Martin (39) omgåes for barnas skyld - eller rett og slett fordi at de trives i hverandres selskap til tross for at kjærligheten tok slutt.

Nylig feiret Gwyneth og Chris datteren Apples 12-årsdag i Disneyland, og med på familieturen var selvfølgelig også sønnen Moses (10), og tobarnsmoren la ut et bilde av seg selv og eksmannen på Instagram:

Vennskapelig tone mellom eksene i Cannes

Et annet av Hollywoods mange ekskjærester - som riktignok aldri nådde helt til alters - er skuespillerne Sean Penn (55) og Charlize Theron (40).

SPILL FOR GALLERI?: Skuespillerne Sean Penn og Charlize Theron - som gikk fra hverandre i fjor sommer - dukker opp under filmfestivalen i Cannes i forrige uke for å promotere filmen «The Last Face» - hvor han har regi og hun spiller hovedrollen. Selv om de to var på talefot, og til og med ga hverandre klem foran pressekorpset, så det allikevel ut til å være en semi-klein tone mellom eksene... Foto: NTB Scanpix
SPILL FOR GALLERI?: Skuespillerne Sean Penn og Charlize Theron - som gikk fra hverandre i fjor sommer - dukker opp under filmfestivalen i Cannes i forrige uke for å promotere filmen «The Last Face» - hvor han har regi og hun spiller hovedrollen. Selv om de to var på talefot, og til og med ga hverandre klem foran pressekorpset, så det allikevel ut til å være en semi-klein tone mellom eksene... Foto: NTB Scanpix Vis mer

De gjorde det slutt i fjor sommer etter to og et halvt år som kjærester, men til tross for dette valgte de å stille opp sammen under filmfestivalen i Cannes i forrige uke - dog noe utilpass var de to Hollywoodstjernene i hverandres selskap.

Penn og Theron var i den franske filmbyen for å promotere «The Last Face», der hun spiller hovedrollen og han har regien. 

LES OGSÅ: Charlize Theron snakket om bruddet for første gang

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.