- Ekkelt å gå på rød løper

Gabrielle Leithaug likte seg ikke på Spellemann-løperen.

STAVANGER(SEOGHØR.NO): «Ring meg»-stjernen Gabrielle Leithaug (29) poserte villig på den røde løperen under Spellemannprisen i Stavanger lørdag kveld, men inni seg var ikke artisten like bekvem.

IKKE KJÆRESTER: Gabrielle kom med bandkollega Stig Værnes og avkrefter at de to er et par. - På rød løper tenkte jeg å være litt lady. Men hip hop handler ikke bare om boots og sneakers, sa Gabrielle om antrekket. Foto: FameFlynet Norway
IKKE KJÆRESTER: Gabrielle kom med bandkollega Stig Værnes og avkrefter at de to er et par. - På rød løper tenkte jeg å være litt lady. Men hip hop handler ikke bare om boots og sneakers, sa Gabrielle om antrekket. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Leithaug, som tidligere har beskrevet seg som en outcast i norsk musikkbransje, syntes det var en ubehagelig opplevelse å møte pressen.

Se gjestene ankomme musikkprisen øverst i saken!

- Jeg synes det er noe som er ekkelt med det å stille seg opp. Det er rart, litt inni hodet her. Dette er det skumleste som finnes, på grunn av dette; spørsmål og lys og nei…sier Gabrielle og bryter av tydelig ubekvem.

Hun stilte på løperen på betingelse av at trommisen Stig Værnes måtte bli med. Men den flotte rødtoppen avkrefter at de to er et par.

- Jeg må nok skuffe deg der. Vi er «partners in crime», men ikke kjærester.

LES OGSÅ: - Jeg forelsket meg med én gang!

 

[views:embed:node_embed:block:68701]