REAGERTE MED LETTELSE: Alexandra Sanneh Stølen hevder hun både var skuffet og lettet, da hun mandag røk ut i det siste «Top Model»-programmet før finalen.  Foto: TV3
REAGERTE MED LETTELSE: Alexandra Sanneh Stølen hevder hun både var skuffet og lettet, da hun mandag røk ut i det siste «Top Model»-programmet før finalen. Foto: TV3 Vis mer

- Ekkelt å bli filmet hele tiden

Alexandra reagerte med lettelse etter «Top Model»-exiten.

Publisert
SEHER.NO: I siste program før finalen, måtte Alexandra Sanneh Stølen (21) folate realityserien «Top Model» mandag.

Men til Seher.no innrømmer at hun ikke er skuffet over at hun måtte gi tapt på målstreken.

- Jeg var forberedt på å ryke, da jeg havnet i duell med Claudia (Bull, red.anm). For det første hadde jeg vært i duell to ganger før, og dessuten var hun en av de jeg regnet som mine sterkeste konkurrenter. Jeg hadde uansett ikke trodd jeg skulle komme så langt.

Til tross for at hun gikk glipp av en mulig finaleseier og modellkontrakt, avslører Alexandra at hun også var lettet da hun kunne forlate «Top Model»-settet.

- Jeg likte ikke realitydelen. Det var ekkelt å bli filmet hele tiden. I tillegg likte jeg ikke å bli intervjuet hele tiden. Jeg merket at jeg ble mer tilbakeholden, og ikke så utadvendt som jeg ellers er.

Alexandra hevder hun på et tidspunkt vurderte å benytte seg av TV3s tilbud om å få snakke med en psykolog.

- Jeg hadde meldt meg på selv, men man vet jo ikke hvor isolert man blir. Man har ikke noen andre å snakke med enn de andre jentene. Etter hver foto-shoot ble mange paranoide og spekulerte i hvem som hadde gjort det bra og dårlig. Jeg merket at jeg selv begynte å tenke på de andres svakheter, selv om jeg aldri har vært noe konkurransemenneske før.

- En dag under filmingen hadde jeg tenkt å ta en prat med TV3s psykolog, men det var på en dag hvor vi alle var veldig slitne, så jeg droppet det, sier hun til Seher.no.

- Vil du advare andre jenter mot å bli med i «Top Model»?

- Nei, jeg har lært mye av programmet, men unge jenter bør nok tenke seg godt om. Man blir veldig isolert, samtidig som man ikke ønsker å vise at man er svak. Derfor begynte jeg å gråte når jeg fikk møte venninnen min i kveldens program. Det var så deilig å se et kjent fjes, sier hun til Seher.no.

Etter «Top Model» har Alexandra valgt å satse videre på en modellkarriere.

- Jeg hadde ikke mye modellerfaring fra før, men nå satser jeg på å bruke det jeg har lært til å fortsette som frilans modell. Jeg har allerde fått flere tilbud, men akkurat hva det er kan jeg ikke si noe om ennå.

- Det å jobbe som modell utenfor «Top Model» er noe helt annet enn på TV. Man har mye bedre tid på settet og man har ikke konkurransen hengende over seg, frykten for å ryke ut, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Top Model»-Eirin kaster klærne i FHM

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer