Robbie Williams:

Ekkel avsløring vekker oppsikt

Robbie Williams åpner opp om en uheldig hendelse som ikke endte slik han så for seg. Det samme gjør kona.

AVSLØRER: Robbie Williams forteller nylig om et lite uhell som skjedde ombord på et fly i fjor. Bilder: Scanpix. Reporter: Celina Morken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I podkasten «The Secret's Out» kommer den frittalende artisten Robbie Williams (46) denne uka med en noe uvanlig og oppsiktsvekkende avsløring.

Om bord på et fly i fjor gikk det nemlig rimelig galt for den 46 år gamle stjernen da han i utgangspunktet bare skulle slippe en fis.

Williams forteller at han har lært seg et triks for å minimere prompelyden, men denne gangen gikk det altså galt.

- Jeg er veldig god på å ikke prompe på fly nå. Uansett, jeg kjente at jeg måtte slippe ut litt gass, og det jeg gjør for at ingen skal høre meg, er å bruke to fingre for å skille rumpeballene, forteller han, og legger til at han i utgangspunktet er blitt god på «trikset» sitt.

<strong>AVFØRINGSTABBE:</strong> Robbie og Ayda Williams åpner opp om hver sin flaue hendelse. Foto: Dave Thompson / Pa Photos / NTB
AVFØRINGSTABBE: Robbie og Ayda Williams åpner opp om hver sin flaue hendelse. Foto: Dave Thompson / Pa Photos / NTB Vis mer

Gjorde i buksa

Ifølge kona Ayda Williams (41) får ofte ektemannen gass i magen under flyturer.

- Jeg skilte rumpeballene, slapp en smyger, men bæsjet i hånda mi, innrømmer 46-åringen.

Ifølge Williams skal han ikke ha fått noe på verken flyseter eller klærne sine, men artisten og konas historier om avføringstabber stopper ikke der.

Kona Ayda har nemlig gått på en smell selv, og forteller at for hennes del skjedde det under ei venninnes bursdagsfeiring på Ibiza.

- Vi var på en fiskerestaurant på stranda og jeg begynte å spise maten, men følte meg ikke bra. Magen min var ugrei, forteller hun, og fortsetter:

- Så vi gikk inn på et supermarked senere og gikk ned gangen. Jeg følte meg forferdelig og litt luft kom ut. Jeg så ned, og det var ikke bare luft. Det (avføring journ.anm) kom ut.

Ayda forteller at hun ved et uhell hadde bæsjet på seg på supermarkedet, og at hun la igjen spor etter seg.

- Det var grusomt, minnes hun.

Både «Angels»-sangeren og kona kan imidlertid fortelle at de begge gjorde det rent etter seg.

Den britiske popstjernen Robbie Williams avslører hva han først tenkte da han møtte sin nåværende kona Ayda Field i «God Kveld Norge› på TV 2. Vis mer

- Barna forandret livet mitt

Stjerneparet feiret ti år som mann og kone i august, og har vært sammen siden 2006. Dermed har de i løpet av de siste 14 årene opplevd en rekke opp- og nedturer sammen som par.

De har de fire barna Theodora Rose, Charlton Valentine, Colette «Coco» Josephine og Beau Benedict Enthoven sammen. De to sistnevnte har kommet til verden via surrogati.

Etter årevis med festing, ville damehistorier, opphold på rehab og psykiske nedturer, innrømmet «Feel»-stjernen i fjor vår at barna har forandret livet hans.

- På 90-tallet pleide det å være strippere og kokain. Nå er det hummus og selleri, og livet mitt er mye bedre på grunn av det, fortalte han til Daily Star, ifølge Contact Music.

- Jeg levde som en rockestjerne. Gikk til sengs klokka tre eller fire om morgenen, og våknet på ettermiddagen. Etter at jeg fikk barn, innså jeg raskt at jeg ikke slet med insomnia, men at jeg hadde vært lat og hadde lett for overdrive, forklarte han videre.

GRAVID: Det er ikke lenge før Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe blir foreldre for første gang. Og underveis i et svangerskap er det mye rart og nytt som skjer. Det fikk Dennis oppleve på kloss hold. Vis mer

LES OGSÅ: Slår hardt ned på rykte om mannen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer