MER ENN GODE VENNER?: Britt Carin Jonassen fra «Robinsonekspedisjonen» og Eirik Fønstelien fra «Farmen» skal ifølge Seher.no-lesere den siste tiden ha tilbragt mye tid sammen i hjembyen Grimstad i tillegg til å flørte på nettstedet Facebook. Foto: TV3/TV2
MER ENN GODE VENNER?: Britt Carin Jonassen fra «Robinsonekspedisjonen» og Eirik Fønstelien fra «Farmen» skal ifølge Seher.no-lesere den siste tiden ha tilbragt mye tid sammen i hjembyen Grimstad i tillegg til å flørte på nettstedet Facebook. Foto: TV3/TV2Vis mer

- Eirik har akkurat gjort meg målløs

- Vennskap, ikke kjærlighet, sier realityparet om den hete Facebook-flørtingen.

SEHER.NO: Eirik Fønstelien (24) har fått mye oppmerksomhet for sin TV-flørt med «Farmen»-kollega Tone Gudrun Fjalestad i den populære TV 2-realityserien.

Paret har imidlertid i etterkant ikke lagt skjul på at det kun dreide seg om en flyktig romanse, og etter at innspillingen tok slutt, fant Fønstelien tilbake til eks-kjæresten Camilla Tolaas (25).

Lørdag meldte imidlertid TV 2-programmet «God Kveld Norge»s nettside at forholdet mellom Eirik og Camilla igjen har tatt slutt.

– Per i dag er det endelig slutt. Men jeg er blitt overrasket før. Jeg mener det er best ikke å holde på sånn: Først slutt, så sammen igjen. En gang må det være endelig, sier Eirik etter at bruddet var et faktum, sier Fønstelien.

Kobles til Robinson-deltaker
Men det har ikke tatt lang tid før kjærlighetsryktene igjen begynete å svirre rundt «Farmen»-Eirik.

Seher.no har mottatt flere tips om at Eirik den siste tiden har tilbragt mye tid sammen med Britt Carin Jonassen (25) - som kom på 2. plass i «Robinsonekspedisjonen» på TV3 i 2008.

Jonassen ble i kjølvannet av «Robinsonekspedisjonen» i 2008 sammen med realitykollegaen Øyvind Olsen, men forholdet tok slutt etter tre måneder.

Eirik og Britt Carin skal ha blitt sett hyppig sammen i sin felles hjemby Grimstad, og har også kommunisert hyppig på hverandres Facebook-profiler.

«Eirik Fønstelien har akkurat gjort meg målløs. Trodde ikke det var mulig. Du er lett en 10er + en sjokoladekage», er blant det hun har skrevet i en av sine statusoppdateringer på det populære sosiale nettstedet.

Jonassen avslører også på Facebook at hun blant annet har vært på søndagtur sammen med Eirik og sin sønn Casper, og  har hatt ham på flere middagsbesøk og på fest i sin leilighet i Grimstad.

- Veldig gode venner
Overfor Seher.no beskriver Britt Carin Eirik som en god venn, men vil ikke kommentere kjærlighetsryktene.

Hun vil heller ikke si hva det var som fikk henne til å skrive at Eirik har gjort henne målløs på Facebook.

- Eirik og jeg er veldig gode venner, Grimstad er jo ikke en stor by. Mange hater ham han nå på grunn av ting han har gjort på «Farmen», men privat er er han en god mann. Utover det har jeg ingen kommentar, sier hun til Seher.no.

Eirik Fønstelien bekrefter overfor Seher.no at han kjenner Britt Carin, men tilbakeviser ryktene om at det er noe kjæresteforhold mellom de to.

- Jeg kan avkrefte at jeg og Britt Carin er kjærester, sier han i en tekstmelding til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 
   
LES OGSÅ: «Farmen»-Mikkel fant lykken igjen