Eilev selger «Farmen»-bilen

- Jeg har ikke behov for den i den situasjonen jeg er i nå, sier fjorårets «Farmen»-vinner til Seoghør.no.

SELGER FARMEN-BILEN: Eilev Bjerkerud har lagt ut bilen han vant i TV 2s realityserie for salg. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
SELGER FARMEN-BILEN: Eilev Bjerkerud har lagt ut bilen han vant i TV 2s realityserie for salg. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I desember kunne Eilev Bjerkerud (27) fra Krødsherad juble over å ha gått til topps i realityserien «Farmen» på TV 2.

Premien bestod av en flunkende ny hytte og bil, til en verdi av over en million kroner.

Nå har imidlertid Eilev bestemt seg for å selge premiebilen, en Kia Sportage 2015-modell.

Tirsdag la han ut «Farmen»-bilen til salgs på nettstedet Finn.no.

Vil finansiere hyttetomt

Til Seoghør.no sier Eilev at han er svært fornøyd med bilen, men vil selge den for å finansiere en tomt til hytta han vant i realityserien.

- Jeg har en bil fra før og - jeg har ikke behov for denne bilen i den situasjonen jeg er i nå. Hadde jeg hatt kone og to barn hadde jeg helt klart beholdt den.

Saken fortsetter under bildet.

JUBEL: Eilev kunne juble aller høyest under fjorårets Farmen-finale. Her spretter programleder Gaute Grøtta Grav champagnen for ham og de andre deltagerne. Foto: TV 2
JUBEL: Eilev kunne juble aller høyest under fjorårets Farmen-finale. Her spretter programleder Gaute Grøtta Grav champagnen for ham og de andre deltagerne. Foto: TV 2 Vis mer

- Nå vil jeg selge den for å finansiere en tomt til hytta jeg vant i «Farmen». Jeg har ikke kjøpt noe ennå, men har sett meg ut noen aktuelle områder.

Blir Ulvang-ambassadør

Til vanlig jobber Eilev som lærer på Hovseter ungdomsskole i Oslo, men i januar ble det kjent at han i tillegg har blitt ambassadør for merket Ulvang.

- Det synes jeg er veldig gøy. Jeg synes det er et merke som passer meg veldig bra, sier han til Seoghør.no.

Han innrømmer at han til tider savner livet på TV 2-gården.

- Jeg savner det enkle livet inne på gården. Jeg likte at vi var en liten gruppe som jobbet mot samme mål, sier han til Seoghør.no.

Se video fra Farmen-finalefesten:

LES OGSÅ: Farmen-Eilev og Charlotte reiste sammen til Spania etter finalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer