Eileen (78) sa nei til å kysse DiCaprio

- Det skulle være ganske seksuelt.

TAKKET NEI TIL DICAPRIO: Dame Eileen Atkins valgte å takke nei til å spille i en het kyssescene med Leonardo DiCaprio i hans nye film.
TAKKET NEI TIL DICAPRIO: Dame Eileen Atkins valgte å takke nei til å spille i en het kyssescene med Leonardo DiCaprio i hans nye film. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Filmstjernen Leonardo DiCaprio (37) har flere ganger blitt kåret til en av verdens mest ettertraktete menn.

Men en kvinne som kan styre sin begeistring for sin sjarmøren, er den britiske skuespiller-veteranen Dame Eileen Atkins (78).

Atkins - som blant annet har spilt i filmene «Robin Hood» og «Cold Mountain» - sier til Daily Mail at hun fikk tilbud om en rolle i DiCaprios nye film «The Wolf of Wall Street» - hvor hun blant annet skulle utveksle et hett kyss med sin 41 år yngre kollega.

- Det dreide seg om fire scener med DiCaprio, med et kyss i en av dem. Det skulle være ganske seksuelt.

Atkins takket imidlertid nei til rollen, fordi hun ikke ville gå glipp av prøvene til et teaterstykke hun allerede hadde takket ja til.

- Mange lurte på hvordan jeg kunne si nei. Men jeg ville gjøre teaterstykke og ikke være redd for at jeg skulle miste prøver. Jeg angret aldri. Det var mitt valg. Det har alltid vært mitt valg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: DiCaprios eks-kjæreste startet vannkrig på stranda

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer