HOLDER EN AVSLAPPET PROFIL PRIVAT: Tamara Ecclestone er en av verdens rikeste unge kvinner og eier klær for 50 millioner kroner, men hun sier til Se og Hør at hun helst liker å kle seg avslappet og leke med datteren Sophia. Foto: NTB Scanpix/Robin Kennedy
HOLDER EN AVSLAPPET PROFIL PRIVAT: Tamara Ecclestone er en av verdens rikeste unge kvinner og eier klær for 50 millioner kroner, men hun sier til Se og Hør at hun helst liker å kle seg avslappet og leke med datteren Sophia. Foto: NTB Scanpix/Robin KennedyVis mer

Milliardærarvingen Tamara Ecclestone:

Eier klær verdt 50 millioner: - Privat lever jeg et helt vanlig liv

Milliardærarvingen Tamara Ecclestone er oppvokst i luksus og satser på ny suksess i Norge. Men privat er det datteren og ektemannen som gjelder.

(Se og Hør): Som datter av forretningsmannen og den tidligere Formel 1-sjefen Bernie Ecclestone, har Tamara Ecclestone vokst opp i en av Storbritannias aller rikeste familier.

33-åringen selv har ifølge The Sun en personlig formue på rundt 2,5 milliarder. Og i sitt luksushjem i Kensington i London, skal Tamara ha en garderobe med klær verdt over 50 millioner kroner.

Besøkte Norge

Men når Se og Hør møter 33-åringen i Oslo, insisterer hun er opptatt av å stå på egne ben.

- Jeg vil være veldig direkte involvert med alt jeg involverer meg. Jeg er veldig «hands on» når det gjelder forretninger.

Tamara er for tiden opptatt å lansere sin nye serie med hårprodukter - som har fått navnet «Show» - i flere land, inkludert Norge.

I NORGE: Tamara besøkte i oktober Oslo for å promotere sin nye kolleksjon med hårprodukter i serien «Show». Foto: Robin Kennedy
I NORGE: Tamara besøkte i oktober Oslo for å promotere sin nye kolleksjon med hårprodukter i serien «Show». Foto: Robin Kennedy Vis mer

Hun legger ikke skjul på at hun elsker å jobbe med nye forretningsidéer, istedenfor å leve på familieformuen, som ifølge Forbes har en verdi på over 25 milliarder kroner.

- Jeg kommer selvfølgelig fra en priveligert bakgrunn, men typisk dag for meg består av vanlige aktiviteter som å leke i parken med datteren min, male, gå tur med hunden også videre.

Jublet av mammalykke

I 2014 jublet Tamara og ektemannen Jay Rutland da de ble foreldre til datteren Sophia.

- Jeg er takknemlig for alt jeg har, men det viktigste for meg er datteren min og familien min, sier hun til Se og Hør.

Da Tamara giftet seg i 2013 skal de ha brukt over 70 millioner kroner på feiringen.

På festen underholdt blant annet Mariah Carey og sir Elton John fra scenen.

Og på Instagram skildrer hun ofte sitt ekstraordinære liv, som blant annet består av påkostete bursdager for sin lille prinsesse.

We believe in unicorns 🦄

Et innlegg delt av Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

Til Se og Hør legger ikke milliardærarvingen på at hun elsker sitt nye mammaliv og bruker så mye tid som mulig med datteren.

Foretrekker genser framfor ballkjole

Men til tross for sitt store forbruk, så hevder hun at hun lever et enklere liv enn folk flest tror.

- Folk tror jeg bruker mye tid på å se glamorøs ut, men jeg bruker bokstavelig talt kun fem minutter før jeg må ta med datteren min til barnehagen. Jeg har ikke så mye tid lenger til å pynte meg, men jeg foretrekker det faktisk slik.

For å løse tidsklemma, bruker hun tiden etter at datteren har lagt seg, til å lade batteriene.

- Jeg har veldig liten tid om dagen. Det tror jeg er noe alle mødre opplever. Men om kvelden prøver jeg å skjemme meg selv bort med en ansiktsmaske for eksempel.

BERØMT PAPPA: Tamara med datteren Sophia og sin egen far, den kjente forretningsmannen Bernie Ecclestone. Foto: NTB Scanpix
BERØMT PAPPA: Tamara med datteren Sophia og sin egen far, den kjente forretningsmannen Bernie Ecclestone. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om hun prøver å leve et så normalt mammaliv som mulig, innrømmet hun imidlertid tidligere i år i TV-programmet «InStyle UK» at datteren nok har litt dyrere klesvaner enn andre treåringer.

Både Tamaras og Sophias garderober er fylt opp av dyre designklær.

- Du skulle sett hennes garderobe, den består av flere rom, sier hun i programmet, ifølge The Sun.

Ble overrasket over seg selv etter fødselen

Tamara sier også i programmet at hun aldri hadde et sterkt ønske om få barn, men da det skjedde ble hun overrasket over hvor sterkt hun engasjerte seg i datteren.

EKTEPAR: Tamara med ektemannen Jay Rutland. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Tamara med ektemannen Jay Rutland. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter fødselen vakte hun oppsikt i hjemlandet da hun erklærte at hun ønsket å amme datteren sin til hun ble fire og et halvt år gammel, hvis Sophia selv ønsket det.

- Når du blir mamma, bør du stole på instinktene dine. Den naturlige måten er å amme til barnet er fire og et halvt år gammelt, men jeg vet ikke om det vil gå så langt. Det kommer an på om hun har vokst fra det.

- Hun skal ikke komme i universitetsalder og fortsatt være avhengig av brystvorten min, sa hun til Hello, ifølge Daily Mail.

Milliardærarvingen hevder hun selv og søsteren ble skjermet fra rampelyset da de var små, og at hun vil forsøke å gjøre det samme med Sophia.

Men til Se og Hør sier Tamara at hun gjerne vil ta med seg datteren neste gang hun besøker Norge.

- Det er så vakkert her, så jeg skulle gjerne tatt henne med og vist henne rundt, smiler hun.

LES OGSÅ: Gifter seg etter kun fem måneder som kjærester