BLE UNDERSØKT: Harald Eia fikk undersøkt sin prostata foran TV-kameraene i TV 2-programmet «Else» tirsdag. Foto: TV 2
BLE UNDERSØKT: Harald Eia fikk undersøkt sin prostata foran TV-kameraene i TV 2-programmet «Else» tirsdag. Foto: TV 2Vis mer

Eia sjekket prostataen på TV

En måned etter at han tisset på gulvet i et TV-studio, sjokkerte Eia «Else»-seerne.

SEOGHØR.NO: Helt siden han skapte overskrifter med å vise «skrukken» sin i NRK-programmet «Åpen Post» i 1999, har Harald Eia vært kjent for å tulle med kroppen sin på TV.

Tirsdag fikk han igjen mange TV-seere til å sperre opp øynene, da hun under et besøk i TV 2s nye talkshow «Else» sa ja til å bli sjekket for prostatakreft foran TV-kameraene.

Selv om han tok utfordringen fra programleder Else Kåss Furuseth på strak arm, så imidlertid den erfarne komikeren ut som om han angret mens undersøkelsen pågikk.

- Det er vondt. Er du ferdig snart? sier han til legen.

Serverte fettklump på TV

SERVERTE FETTKLUMP: I 2012 serverte Harald Eia en rett basert på en fettklump han hadde fått operert vekk til bandet i programmet «Storbynatt». Her smaker han selv på retten. (Bilde fra Scanpix) Foto: NTB scanpix
SERVERTE FETTKLUMP: I 2012 serverte Harald Eia en rett basert på en fettklump han hadde fått operert vekk til bandet i programmet «Storbynatt». Her smaker han selv på retten. (Bilde fra Scanpix) Foto: NTB scanpix Vis mer

I 2012 fikk Eia også mange reaksjoner da han i programmet «Storbynatt» på NRK spiste en rett basert på en fettklump han hadde fått operert bort fra kroppen sin, før han så serverte den til bandet i programmet.

- Ja, jeg hadde jo denne fettkulen da, og når man lager program så vil man jo alltid prøve å bruke det man har, så da sa jeg til Bård: «Jeg har en fettkul, kan vi bruke den til noe?», og da sa han at vi kunne gi den til bandet, sa Harald til Seher.no etter innspillingen.

Tisset på gulvet med vilje

SKRUKKEN: En skrevende Harald Eia var ikke det alle ville se på NRK. Foto: Skjermdump
SKRUKKEN: En skrevende Harald Eia var ikke det alle ville se på NRK. Foto: Skjermdump Vis mer

Den svært personlige undersøkelsen  hos «Else» kommer kun en drøy måned etter at han tisset på seg med vilje under innspillingen av TVNorge-programmet «Brille».

Eia ville med stuntet vise «ett av naturens mysterier», men tissingen fikk uforutsette konsekvenser da den førte til fuktskader på studiogulvet.
- I vitenskapens tjeneste har mye gått galt opp gjennom historien. Men hver gang ligger det et ønske om å bygge kunnskap. Her gikk det galt. Fryktelig galt. Det er dårlig folkeskikk å tisse på gulvet til folk.

- Heldigvis har vi alt på tape, og jeg tror seerne vil lære noe viktig om fysiske lover når dette kommer på TVNorge om noen uker, sa Eia til avisen VG om episoden.

LES OGSÅ: Her fettsuges Harald Eia under TV-innspilling