Eia fulgte Bårds kone opp kirkegulvet

Da Bård Tufte Johansen giftet seg, sørget han for at komikerkompisen slapp å stå på sidelinjen.

TETT TRIO: Bård Tufte Johansen og Harald Eia (t.h) har kjent hverandre i mange år, og da Tufte Johansen giftet seg med Beate Halkjelsvik (t.v) var Eia til stede - men ikke som forlover. Her er de tre på filmpremiere i Oslo høsten 2012.  Foto: Werner Juvik
TETT TRIO: Bård Tufte Johansen og Harald Eia (t.h) har kjent hverandre i mange år, og da Tufte Johansen giftet seg med Beate Halkjelsvik (t.v) var Eia til stede - men ikke som forlover. Her er de tre på filmpremiere i Oslo høsten 2012. Foto: Werner Juvik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Komikerne Harald Eia (49) og Bård Tufte Johansen (46) har vært en veletablert duo i over 20 år.

De to deler mange gode minner både profesjonelt og privat, og da Tufte Johansen var med i NRK-programmet «Datoen» i helgen fortalte han om ett av dem.

Etter å ha møtt Beate Halkjelsvik (48) på en populær danserestaurant like etter at han og Eia hadde begynt med «Lille Lørdag» (1995-1996), ble de to kjærester og samboere. Og det skulle ikke ta lang tid før forholdet ble mer seriøst. 

Harald førte bruden

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese om blant annet grevinne Alexandras brudd. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese om blant annet grevinne Alexandras brudd. Foto: Se og Hør Vis mer

- I 1997 så dro Harald og jeg til UCLA i California, både for å være i California for å se på TV-innspillinger, men også for å ta noen skrivekurs i USA. Og da kom Beate over dit, og da gifta vi oss, i Sjømannskirka i San Francisco, forteller Bård Tufte Johansen i NRK-programmet «Datoen», ifølge Se og Hør.

Imidlertid viste det seg at kompis Harald Eia ble litt femte hjul på vogna, ettersom både Bård og Beate hadde andre forlovere.

- Jeg hadde en kompis som var der som var forlover, som bodde i USA, og det hadde hun også. Og da hadde Harald ikke noen rolle da, i det bryllupet.

- Så da fulgte Harald Beate ned kirkegulvet. Og da følte jeg at alt liksom hang sammen her, minnes Tufte Johansen i NRK-programmet.

Saken fortsetter under bildet.

PROFILERT PAR: Bård Tufte Johansen og Beate Halkjelsvik har flere venner blant de kongelige. Her er de med datteren Sunniva og filmregissør Harald Zwart (t.h.) i juni 2005, da de var blant gjestene i dåpen til Leah Isadora, Märtha Louises og Ari Behns datter.  Foto: NTB scanpix
PROFILERT PAR: Bård Tufte Johansen og Beate Halkjelsvik har flere venner blant de kongelige. Her er de med datteren Sunniva og filmregissør Harald Zwart (t.h.) i juni 2005, da de var blant gjestene i dåpen til Leah Isadora, Märtha Louises og Ari Behns datter. Foto: NTB scanpix Vis mer

Beate Halkjelsvik og Bård Tufte Johansen er fortsatt gift, og i fjor hadde komikeren premiere på «Mann 44». I énmannsshowet, som har gjort stor suksess, tar han for seg hverdagslivet slik han opplever det sammen med kona og barna Zacharias (13) og Sunniva (17).

Det profilerte parets datter Sunniva har dessuten gjort det godt som modell, og i mai i fjor fulgte Bård og Beate med fra salen da datteren gikk på catwalken for byMAGMALOU.

- Det er bare en hobby nå, så vi får se. Jeg skal i hvert fall fullføre skolen. Vi får se hva det blir etter det, det er ikke noe som er helt sikkert ennå. Men det en morsom hobby, noe litt utenom det vanlige, sa Sunniva Tufte Halkjelsvik til Seoghør.no dengang.

Se video fra motevisningen nedenfor:

LES OGSÅ: Sharon Stone (57) satte ungjentene i skyggen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer