BLE BESKREVET SOM SNOBB: Fredrik Skavlan blir av Harald Eia beskrevet som en snobb fra vestkanten av Oslo i gårsdagens intervju med den svenske avisa Expressen. Foto: Per Ervland / Seher.no
BLE BESKREVET SOM SNOBB: Fredrik Skavlan blir av Harald Eia beskrevet som en snobb fra vestkanten av Oslo i gårsdagens intervju med den svenske avisa Expressen. Foto: Per Ervland / Seher.noVis mer

Eia beklager Skavlan-spøk

- Det var litt slumsete av meg.

SEHER.NO: Komikeren Harald Eia (43) skapte i går overskrifter i Sverige etter at han i går beskrev TV-programlederen Fredrik Skavlan (43) som en snobb i avisa Expressen.

Nå ber Eia - som i september ble anklaget av flere norske forskere for å drive useriøs journalistikk - talkshow-verten om unnskyldning, ifølge Dagbladet.

- Det var litt slumsete av meg. Alt jeg sa ble fortalt med en ledig tone, og jeg trodde det gikk klart fram at jeg tullet.

- Det er ikke meningen å ødelegge hans omdømme.  Hvis jeg har ødelagt hans image, noe jeg håper jeg ikke har, blir jeg lei meg, sier han til avisa.

"Han bor vest i Oslo, der de litt finere menneskene bor. Fredrik omgås bare med folk der ifra. Jeg tror ikke engang han har vært på østkanten av byen," er et av sitatene som i går vakte oppsikt i Sverige.

Expressens kulturredaktør Christina Lundell, sier imidlertid til Dagbladet at hun oppfattet samtalen med Eia som et seriøst intervju.

- Han snakket åpenhjertig, og vi føler at han sa litt mer enn han hadde planlagt å si, men jeg tror ikke det var slemt ment, sier hun til avisa.

Fredrik Skavlan har foreløpig ikke kommentert Eias uttalelser.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767. 
LES OGSÅ: - De er som diktatorer

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.