Eia avslører sin egen favoritt-rolle

- Jeg kunne skrevet en roman om denne figuren.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Til våren viser komiker Harald Eia (48) seg fram i et nytt TV-show, «Årsrevyen» på TVNorge.

NYTT PROGRAM: Bård Tufte Johansen og Harald Eia er til våren aktuelle med programmet Årsrevyen på TVNorge. Foto: TVNorge
NYTT PROGRAM: Bård Tufte Johansen og Harald Eia er til våren aktuelle med programmet Årsrevyen på TVNorge. Foto: TVNorge Vis mer

Dette blir en ny erfaring for den populære TV-personligheten, som har en rekke karakterer og roller bak seg i løpet av sin lange karriere.

Men for Eia er det én karakter som utmerker seg som den store favoritten.

- Jeg tror kanskje det er den første karakteren jeg gjorde, Jan-Tore fra Arendal. Han er veldig komplett for meg. Han kan snakke om nesten hva som helst, og har en slags filosofi om hvordan livet skal være. Det er ganske rikt. Jeg kunne skrevet en roman basert på ham, sier Eia til Seoghør.no.

Mens mange av Eias andre karakterer de senere årene har fått mer oppmerksomhet, når de likevel ikke helt opp til toppen.

- Oslolosen, Thomas André eller «Døden på Oslo S-Lena», de er mer pappfigurer. Så det er min første karakter som står meg nærmest, sier han.


Eia gleder seg til å ta fatt på jobben i «Årsrevyen», som spilles inn i desember.

- «Årsrevyen» er en slags konkurranse der Norges morsomste folk skal gjette hvilke nyheter fra 2014 som jeg sikter til, gjennom rebuser og oppgaver. Poenget er: Hvor mye husker vi fra nyhetsåret 2014?

LES OGSÅ: - Herlig at vi får noen nye nakne kropper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer