- Ei i slekta mi ble brent som heks

Snåsamannen forteller at evnen til å helbrede går i arv...

RIKSKJENDIS: Gjerstad ble rikskjendis etter at biografien «Snåsamannen, kraften som helbreder», kom ut. Forrige uke kom den andre boken, «Joralf Gjerstad. Den Gode kraften». Foto: Stella Pictures
RIKSKJENDIS: Gjerstad ble rikskjendis etter at biografien «Snåsamannen, kraften som helbreder», kom ut. Forrige uke kom den andre boken, «Joralf Gjerstad. Den Gode kraften». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Joralf Gjerstad (84), også kjent som «Snåsamannen», skal med sine varme hender ha behandlet omkring 50.000 mennesker gjennom tidene, helt gratis.

I kveldens «Viggo på lørdag» snakker Gjerstad ut som hvordan det har vært å leve med «den gode kraften».

Han avslører at evnen til å helberede går i arv, og utelukker ikke at hans barn eller etterkommeren kan videreføre den gode kraften, skriver Dagbladet.

- De sier det er arvelig. Det var en sleksforsker i Namdalen som sa at på 1700-tallet blei ei i slekta mi brent som heks. Heldigvis ble ikke jeg brent, sier Gjerstad.

I dag er 84-åringen dårlig til beins, men helberede seg selv kan han ikke.

- Nei, det er helt umulig, sier han.

Gjerstad ble rikskjendis etter at biografien «Snåsamannen, kraften som helbreder», skrevet av Ingar Sletten Kolloen, kom ut. Forrige uke kom den andre boken, «Joralf Gjerstad. Den Gode kraften.»

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ:
- Test meg før jeg dørVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer