Q-TIP: Vanessa Hudgens endte opp med en Q-tip i håret, etter at en fan kastet en hel eske etter henne og kjæresten Zac Efron.  Foto: Stella
Q-TIP: Vanessa Hudgens endte opp med en Q-tip i håret, etter at en fan kastet en hel eske etter henne og kjæresten Zac Efron. Foto: StellaVis mer

Eh, du har noe i håret, Vanessa!

Hva i all verden er som har skjedd med High School Musical-stjernen?

SEHER.NO: Lørdag var "High School Musical"-paret Zac Efron (21) og Vanessa Hudgens (20) ute på byen med "Beverly Hills 90210"-stjernene Jessica Stroup og Brandon Michael Vayda, samt skuespillerkollega Brittany Snow.

Ungdomsstjernene nøt en svært hyggelig aften på kjendisrestauranten Beso i Hollywood og ble møtt av et enormt pressekorps da de tilslutt skulle hjem.

Men kvelden endte kanskje ikke like bra som de hadde håpet. For blant hordende av ventende paparazzifotografer, var det tydeligvis også noen illsinte "High School Musical"-fans.

Tidligere denne måneden ble nemlig Zac Efron fotografert med en enorm klump ørevoks inne i det ene øret. Dette skal ha skapt harnisk blant ungpikeidolets mange fans, som mente det var på tide at han begynte å bli mer opptatt av ørehygiene.

Dette hadde da en av Efrons fans bestemt seg for å gjøre noe med lørdag, og da de fem skuespillerene var på vei ut fra Beso lørdag kveld, kastet en person en stor eske med Q-tips etter Efron, skriver nyhets- og bildebyrået Stella.

De fleste av Q-tipene havnet på bakken, men uheldigvis for Vanessa endte en opp i håret hennes, uten at hun merket det selv.

Forhåpentligvis fikk hun fjernet den før gjengen bega seg videre ut på byen...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hun fylte strømpen med kondomer!