VINNER?: Førstkommende lørdag avgjøres det om Egor Filipenko og Hanne Sørvaag danser seg til topps. Foto: Stella Pictures
VINNER?: Førstkommende lørdag avgjøres det om Egor Filipenko og Hanne Sørvaag danser seg til topps. Foto: Stella Pictures Vis mer

Egor Filipenko rett i ny jobb etter «Skal vi danse»

Hanne Sørvaags dansepartner hviler ikke på laurbærene.

Publisert
SEOGHØR.NO: Denne høsten har vi sett danser Egor Filipenko (24) og artist Hanne Sørvaag (32) svinge seg på parketten under TV 2-programmet «Skal vi danse».

Førstkommende lørdag avgjøres det om hvem som stikker av som vinner av dansekonkurransen - Egor og Hanne eller A1-Ben Adams (30) og dansepartner Tone Jacobsen.

Men Egor Filipenko hviler ikke på laurbærene etter endt TV-opptreden: Han er nemlig i full gang med forberedelsene til Ballroom Dinnershow, hvor han og «Skal vi danse»-kollega Therese Cleve (33) er blant danserne som står på scenen.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Bare noen dager etter «Skal vi danse»-finalen er det duket for celeber gallapremiere på det 20-tallsinspirerte danseshowet, som varer fram til midten av desember.

Den norske designeren Tina Steffenakk Hermansen TSH står for kostymene.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Graviditeten kom som et sjokk på oss, sier Egor Filipenko 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer