Egor Filipenko blir dansedommer

- Jeg er utrolig glad for denne sjansen, sier den nybakte tobarnsfaren.

<strong>ÅRETS DOMMERE:</strong> Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko og Merete Lingjærde er årets  «Skal vi danse»-dommere.  Foto: Espen Solli/TV2
ÅRETS DOMMERE: Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko og Merete Lingjærde er årets «Skal vi danse»-dommere. Foto: Espen Solli/TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ikke lenge til den ellevte sesongen av det populære TV 2-programmet «Skal vi danse» ruller på skjermen. 

I juni ble årets deltakere avslørt, og i en pressemelding fra TV-kanalen avsløres det at danseren Egor Filipenko (27), som har vært med i programmet i syv sesonger, er én av årets dommere. 

- Dette er en helt ny rolle for meg, og jeg gleder meg veldig! Jeg er utrolig glad for denne sjansen, sier Filipenko. 

Danseren har vunnet konkurransen to ganger, den ene gangen med Hanne Sørvaag (35) og i fjor sammen med Agnete Johnsen (21). 

Filipenko er en svært erfaren danser, og han har klare tanker for hva han ser etter i årets dansepar. 

- Jeg vil se etter de som jobber hardt, har progresjon og et ønske om å vinne. Jeg kommer til å være veldig ærlig i mine tilbakemeldinger, innrømmer han. 

Sammen med han ved dommerbordet sitter Trine Dehli Cleve (54), som har vært dommer under alle de tidligere sesongene. I tillegg er dommeren Merete Lingjærde (53) helt ny i «Skal vi danse»-sammenheng, men var dommer i tre sesonger av «So you think you can dance» i Norge og Skandinavia. 

<strong>ÅRETS DELTAKERE:</strong> Det er en gjeng med mange forskjellige kjendiser i årets TV-program.  Foto: Morten Eik
ÅRETS DELTAKERE: Det er en gjeng med mange forskjellige kjendiser i årets TV-program. Foto: Morten Eik Vis mer

Dommertrioen vil få med seg ulike gjestedommere utover høsten. 

Deltakerne i årets TV-eventyr er stylist Christopher Mørch Husby, Samuel Massy, «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland, skuespiller Gitte Witt, klarsynte Gro Helen Tørum fra «Åndenes Makt», konditor Pascal Dupuy, artisten Adelén Steen, tidligere syklist Mads Kaggestad, artisten Ida Maria, metal-vokalisten PelleK, artist Stian Thorbjørnsen og tidligere NRK-profil Gunvor Hals. 

Ble pappa

Tidligere denne uken kunne Filipenko juble over å ha blitt pappa for andre gang sammen med kona Benedicthe Bjerke (26). 

- Det går veldig bra med oss, og jeg elsker å være tobarnsfar, sier den stolte pappaen.

Fra før har paret sønnen Theo (4). 

LES OGSÅ: - Jeg tror vi driter i det giftermålet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer