- Egoistiske kvinner vil ende opp ensomme

Den svenske Hollywood-fruen avslører hemmeligheten bak sitt lykkelige ekteskap.

GODT GIFT: Maria Montazami og ektemannen Kamran giftet seg for 21 år siden og holder fremdeles koken.  Foto: FAME FLYNET
GODT GIFT: Maria Montazami og ektemannen Kamran giftet seg for 21 år siden og holder fremdeles koken. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den blide blondinen Maria Montazami (47) er i kveld tilbake på TV3 i den femte sesongen av «Svenske Hollywoodfruer».

I den populære TV-serien følger vi hverdagslivet til fire svenske kvinner som har etablert seg i Los Angeles, og det er som alltid duket for en rekke intriger.

Maria, som har vært med i programmet helt fra starten av, har vært gift med iranske Kamran (51) i 21 år. Noe som er svært sjeldent i Hollywood. I tirsdagens VG forteller hun om hemmeligheten bak sitt lange og lykkelige ekteskap.

– Kamran og jeg har lært å akseptere hverandres feil, fordi vi har bestemt at vi skal være sammen resten av livet. Det er normalt å krangle, men man må gjøre opp. Jeg vil gå til sengs lykkelig og våkne lykkelig. Og så må man innse at en mann ikke krever så mye. Får han kjærlighet, respekt og mat, så er han fornøyd.

– Det finnes ikke noe verre enn egoistiske kvinner som bare tenker på seg selv. De vil ende opp ensomme. Mitt råd er at man må by på seg selv, sier Montazami til avisen. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Får lommepenger av ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer