LYKKELIGE: Artistparet skryter ofte av hverandre til pressen. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Artistparet skryter ofte av hverandre til pressen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Blake Shelton om Gwen Stefani:

- Egoet mitt styrkes når jeg går inn i et rom sammen med henne

Country-stjernen er oppover ørene forelsket i sin flotte kjæreste.

(Seoghør.no): Det er halvannet år siden det ble kjent at «The Voice»-kollegaene Gwen Stefani (47) og Blake Shelton (40) hadde forelsket seg i hverandre på settet til det populære TV-showet.

De hadde begge vært gjennom to opprivende ekteskapsbrudd på hver sin kant, nesten samtidig, og fant trøst og forståelse hos hverandre.

Siden den gang har de to turtelduene ikke vært redde for å skjule hvor glade de er i hverandre. Jevnlig poster de søte bilder av romansen på sosiale medier og de snakker gjerne om forelskelsen til pressen.

Nå avslører Blake at han elsker å ha Gwen ved sin side - fordi det bygger opp selvtilliten hans.

- Egoet mitt styrkes når jeg går inn i et rom sammen med Gwen, stråler han til E! News, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

VANLIG PAR: Her tar duoen et selfie sammen mens de var på ferie i Big Bear Lake i California i februar. Foto: NTB Scanpix.
VANLIG PAR: Her tar duoen et selfie sammen mens de var på ferie i Big Bear Lake i California i februar. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Men det kan også oppstå blandende følelser å ha en så vakker kjæreste.

- Men egoet får seg også en trøkk når jeg innser at all begeistringen og tilrop ikke handler om meg, men om henne! Samtidig er det likevel spennende. Bare å være i nærheten av henne er helt utrolig, skryter han.

- Ektemannen var utro

Det var i august 2015 at sjokknyheten om at superparet Gwen Stefani og Gavin Rossdale (51) skulle skilles etter 13 år som ektepar og 20 år som kjærester.

Tre månder senere skrev UsWeekly at årsaken til bruddet mellom artistparet skal ha vært utroskap.

Rossdale skal nemlig ha hatt et tre år langt hemmelig forhold til familiens mangeåringe barnepike, Mindy Mann, bak konas rygg.

Saken fortsetter under bildet.

SJOKK: Allerede i februar i 2015 skal Gwen Stefani ha funnet ut at Gavin Rossdale hadde en affære med barnas dagmamma, ifølge UsWeekly. Likevel holdt hun ut i ekteskapet frem til sommeren. Foto: NTB Scanpix
SJOKK: Allerede i februar i 2015 skal Gwen Stefani ha funnet ut at Gavin Rossdale hadde en affære med barnas dagmamma, ifølge UsWeekly. Likevel holdt hun ut i ekteskapet frem til sommeren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I fjor vår innrømmet «No Doubt»-stjernen, som har sønnene Kingston (9), Zuma (7) og Apollo (2) med eksmannen, at det stemmer at offentligheten ikke har fått høre hele sannheten bak det overraskende bruddet.

❤️ gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

- Hvis jeg kunne, så hadde jeg fortalt deg alt sammen, og du ville fått sjokk. Det er en skikkelig god og saftig historie, delte Stefani med en journalist i The New York Times den gang, ifølge People.com.

Delvis for å beskytte barna ville ikke den blonde skjønnheten gå i detalj om hva som egentlig skjedde, men hun fortalte videre at hun begravde seg i arbeid med låtskriving for å komme seg gjennom den tunge tiden.

- Å få være kreativ i studio var det eneste stedet jeg følte meg bra. Jeg bare elsket lukten i rommet. Det var nesten som i en av de filmene hvor man oppdager magi. Jeg fant meg selv igjen da jeg klarte å skrive en sang, sa hun.

Saken fortsetter under bildet.

FULL RULLE: Blake kommer godt overens med Gwens tre sønner. Her koser de seg sammen i Disneyland i fjor høst. Foto: NTB Scanpix
FULL RULLE: Blake kommer godt overens med Gwens tre sønner. Her koser de seg sammen i Disneyland i fjor høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kort tid etter bruddet ble det også kjent at Stefani hadde funnet kjærligheten med «The Voice»-kollegaen Blake Shelton (39).

Han var da nysingel etter å ha brutt med kona og country-stjernen Miranda Lambert (32) i juli 2015.

Stefani hintet videre om at heller ikke dette bruddet var spesielt pent.

- Blake hadde bokstavelig talt gått gjennom akkurat det samme som meg på akkurat samme tidspunkt, delte hun, og la deretter til at kjærligheten som oppstod mellom dem kom uventet på.

- Aldri i mine villeste og mest sprø drømmer kunne jeg sett for meg at dette ville skje, innrømmet hun, ifølge People.

EKS-KONA: Etter fire år som mann og kone avslørte Blake Shelton og Miranda Lambert i juli 2015 at de skulle skilles. De hadde vært sammen i fem år før de giftet seg. Foto: NTB Scanpix
EKS-KONA: Etter fire år som mann og kone avslørte Blake Shelton og Miranda Lambert i juli 2015 at de skulle skilles. De hadde vært sammen i fem år før de giftet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Dette er så falskt og trist