EKSTATISK: Celine Dion ble gravid for annen gang takket være bruken av egg som har vært frosset ned i åtte år.  Foto: All Over Press
EKSTATISK: Celine Dion ble gravid for annen gang takket være bruken av egg som har vært frosset ned i åtte år. Foto: All Over PressVis mer

Egget var frosset ned i åtte år

Gravid Celine Dion er "helt ekstatisk"....

SEHER.NO: Nylig ble det kjent at den canadiske popstjernen Celine Dion (41) venter sitt andre barn med ektemann René Angélil (67).

Ifølge sangerinnens lege, Dr. Zev Rosenwaks, er hun ekstatisk over å være gravid igjen, og gleder seg voldsomt til nedkomsten.

- Hun er kjempespent. Man kunne høre at hun lo da hun fikk beskjed om at testen var positiv. Hun var veldig lykkelig, det samme var René. De er begge veldig takknemlige, sier Rosenwaks.

Legen er direktør ved anerkjente Ronald O. Perelman and Claudia Cohen Center for Reproductive Medicine ved New Yorks Presbyerian Hospital/Weill Cornell Center Medical Center.

Ifølge People magazine skal popstjernen ha blitt gravid takket være kunstig befruktning. Legene skal ha benyttet seg av et av Dions nedfrosne egg.

Det var da hun og ektemannen gikk gjennom prosessen for å bli gravide med deres første barn, René-Charles (8), for åtte år siden, at hun bestemte seg for å fryse ned noen ekstra egg. Og det er altså et av disse som nå har blitt benyttet for å gjøre henne gravid igjen.

- Hun kom tilbake for å få eggene lagt inn igjen fordi hun ønsket et nytt barn, sier Rosenwaks.

Ifølge legen har det ikke nødvendigvis noe å si om egg har vært frosset ned så lenge.

- Noen egg har til og med blitt frosset ned i 10-15 år, og det har endt i suksess, forteller han.

Og selv om Dion fortsatt er veldig tidlig i graviditeten, ser alt ut til å gå bra med popstjernen.

- Hun føler seg bra. Så langt går det fint. Jeg gleder meg til å høre fosterets hjerte. René og Celine gleder seg og håper at graviditeten blir en sunn prosess. Det er ikke tvil om at hun er ekstatisk, sier Rosenwaks.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hetser Celines unge sønn