- Egentlig har jeg ikke skjønt at hun er borte

Kristian Ødegård tar seg i å ville ringe til moren sin.

SAVNER MOREN: Kristian Ødegårds mor Mette døde for tre år siden, men han har fortsatt vanskelig for å fatte at hun er borte. Bildet er tatt under finalen av Skal vi danse i 2008. Foto: Stella Pictures
SAVNER MOREN: Kristian Ødegårds mor Mette døde for tre år siden, men han har fortsatt vanskelig for å fatte at hun er borte. Bildet er tatt under finalen av Skal vi danse i 2008. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I desember starter førjulstiden på TVNorge med skuespilleren Kristian Ødegård (37) og andre norske stjerner som nisser i julekalenderen «Nissene over skog og hei».

Privat har han nylig vært i pappaperm og passet på datteren Mille Mette (1). Datteren er oppkalt etter Ødegårds mor Mette som døde for tre år siden. Til Dagbladet Fredag forteller 37-åringen at han fortsatt ikke kan fatte at moren er borte.

- Egentlig har jeg ikke skjønt at hun er borte ennå, det er fortsatt helt rart. Jeg tar meg i å tenke at jeg må ringe og fortelle henne ting. Det ligger så i ryggmargen, sier han til Dagbladet.

Danset for moren.
37-åringen venter på den dagen han tar det hele inn over seg.

- Jeg lurer på hvilken dag jeg skal forstå det ordentlig. I desember er det tre år siden hun gikk bort.

Mor og sønn pleide å se «Skal vi danse» sammen hver søndag, og Kristian takket ja til å være med i 2006 fordi han visste det ville glede moren. Han endte opp med å vinne konkurransen og året etter var han programleder.

- Moren min synes programmet var fantastisk gøy å se på. Hun satt i salen hver lørdag og fulgte med. Når jeg i tillegg vant, da var det jo…Det var verdt det, sier han til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Datteren sørget for «Nissene»-endringer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer