- Egentlig er jeg helt knallgrå

Musikerstjernen avslører hemmeligheten bak sitt velholdte ytre.

IKKE GRÅTT: Benny Borg har svært lite antydninger til grått hår, til tross for at han nå er 65 år gammel. Til Seher.no avslører stjernen at det er farge-striping som er hemmeligheten bak looken.  Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
IKKE GRÅTT: Benny Borg har svært lite antydninger til grått hår, til tross for at han nå er 65 år gammel. Til Seher.no avslører stjernen at det er farge-striping som er hemmeligheten bak looken. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Musikerstjernen Benny Borg (65), kjent fra Dizzie Tunes, MGP, Elvis-imitasjoner og låtene om Morgan Kane, er i disse dager aktuell med forestillingen «Legenden Johnny Cash» på Centralteatret i Oslo.

Den svenskfødte 65-åringen, som feiret 40 år i Norge som artist i 2008, har opplevd litt av hvert i løpet av sin over 50 år lange karriere, men holder seg fortsatt skremmende godt.

Da Seher.no møtte ham rett før Oslo-premieren på Johnny Cash-stykket 25. november, kunne han avsløre at det er flere grunner til at han holder seg såpass godt.

Og til de som lurer på hvorfor håret hans ikke har det spor grått i seg, kan han bekrefte at han looken ikke er helt naturlig.

- Dette fikk jeg faktisk gjort i går, sier han, og peker på håret:
 
- Men det er striper altså, ikke farging! Det er min faste frisør Richard som ordner dette. Jeg må jo se litt ut som Johnny Cash da, ellers er jeg helt knallgrå i håret, jeg. Det er ikke forfengelighet egentlig, for jeg trives godt med grått hår. Når jeg går lenge uten å jobbe, så er det helt grått. Men dette er mest for Johnny Cash. Han farget håret han vet du, alle gjør det.

Ifølge 65-åringen er han ikke spesielt opptatt av trening, men forsøker å holde seg frisk og rask ved å spise sunt og gå lange turer.

- Jeg spiser det kroppen krever, sikkert altfor lite frukt og grønnsaker, hvertfall ifølge min kone. Men jeg spiser variert og mye fisk. Jeg trimmer ikke noe særlig, men går hele tiden. Jeg har vel gode gener kanskje? Og så har jeg et veldig godt håndlag med min høyre arm, som løfter rødvinsglasset, og det er jo god trim, humrer han.

Selv om han har holdt på som artist siden 13-årsalderen, går han aldri lei musikkbransjen. Og til Seher.no sier Borg at han ikke har noen planer om å pensjonere seg med det første.

- Nei, jeg tenker ikke sånn, jeg. Folk snakker om pensjonisttilværelsen hele tiden, men når du jobber i sånne frie yrker som dette, så er du jo vant til å styre din egen dag. Du jobber veldig intenst en periode, og så har du fri. Så lenge helsen holder og man har noe å komme med, og ikke minst at publikum dukker opp, så finnes det ingen grunn til å ikke fortsette, smiler han.


«Legenden Johnny Cash» har Oslo-premiere på Centralteatret torsdag 25. november. Les mer om stykket her! (ekstern link)

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Kvinne døde til sangen min