KNALLTØFT OPPDRAG: Flere av de ti "71 grader nord"-deltagerne var nær ved å bryte sammen under det harde oppdraget de fikk i mandagens episode. Foto: TVNorge
KNALLTØFT OPPDRAG: Flere av de ti "71 grader nord"-deltagerne var nær ved å bryte sammen under det harde oppdraget de fikk i mandagens episode. Foto: TVNorgeVis mer

- Egentlig er jeg en pus

Den beintøffe reality-deltageren vet akkurat hvordan han skal varte opp samboeren.

Se videointervjuet med "71 grader nord"-deltager Jan Tore Richenberg nederst i saken!

SEHER.NO: TVNorge-suksessen "71 grader nord" er i full gang. I de fire første episodene er det ingen som ryker ut av programmet, én person blir nemlig merket hver mandag, noe som i den fjerde episoden munner ut i en duell mellom fire merkede deltagerne om å få fortsette ferden mot Nordkapp.

For én uke siden var Trine Alsgaard (40) den første som ble merket. Mandag var det Jan Tore Richenberg (40) som fikk færrest poeng fra sine konkurrenter.

Oppgaven de ti deltagerne fikk i kveldens episode var litt av en utfordring. De skulle nemlig ta seg over fire isbreer, samt bestige flere fjelltopper på over 2 000 meter i et krevende kappløp på randoneski fra Leirvassbu til Raubergstulen.

Da hjelper det å være litt macho-mann, et uttrykk Jan Tore oftest kjenner seg godt igjen i...

- Det er litt både og, det der. Jeg er macho i de situasjonene det kreves. Men jeg kan også være en pus, det kan min samboer skrive under på! Sånn er det bare, i jobben er jeg autoritær, og det er jo noe som også kreves av meg. Når jeg kommer inn døra hjemme, er jeg snill mot min samboer, smiler 40-åringen, som jobber som anleggsleder, til Seher.no.

- Hvordan oppfører Jan Tore seg når han er en pus?

- Da må jeg ta vare på familielivet, vi skal ha det bra! Det er sånn det er, man må lage gode middager og være konge på kjøkkenet. Jeg er flink til å lage sauser vet du, fløte i sausen og greier, medgir Oslo-mannen.

Den andre episoden av "71 grader nord" var tydelig knallhard, og flere av deltagerne ga sterkt utrykk for nettopp det. Og Anniken Sand, som var en del av guttelaget etter å ha fått flest poeng ved forrige avstemming,  brøt fullstendig sammen i snøen. Men til slutt kom hun seg altså til mål - som en del av vinnerlaget, i likhet med Jan Tore.

Richenberg legger ikke skjul på at han fått seg flere gode kamerater etter å ha deltatt i TVNorge-programmet.

- Det er en helt suveren gjeng. Selv om vi har slengt litt med leppa under turen, føler jeg likevel at vi er kompiser.

- Men det må vel ha oppstått en del konflikter ved å konkurrere med dem på denne måten?

- Selfølgelig, jeg legger jo merke til at det er noen underveis som er litt på tomannshånd, og at det går en kule varmt her. Men jeg er ærlig, jeg vet at jeg kan være breial og autoritær, og jeg sier hva jeg mener om folk. Men jeg skværer opp der og da og går videre, forteller Jan Tore Richenberg til Seher.no.

"71 grader nord" ser du på TVNorge mandager klokka 20.30.

Har du et kjendistips? Tips oss på
seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her er 71 grader Nord-kjendisene

Se videointervjuet med "71 grader nord"-deltager Jan Tore Richenberg her:[obj:media:8059]
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.