FINALEKLARE: Chand Torsvik har lenge vært spillselskapenes favoritt til å vinne "X Factor", men denne uken tippet Unibet at seieren går til jentene i Shackles.   Foto: X Factor
FINALEKLARE: Chand Torsvik har lenge vært spillselskapenes favoritt til å vinne "X Factor", men denne uken tippet Unibet at seieren går til jentene i Shackles. Foto: X FactorVis mer

Egentig heter han Jørund

Men "X Factor"-finalisten vil helst at folk bruker artistnavnet hans....

SEHER.NO: Fredag er det endelig klart for finale i "X Factor", hvor Chand Torsvik (27) skal kjempe mot jentegruppa Shackles.

Trønderrockeren er for fansen kjent som Chand, men blant venner og familie heter artisten fortsatt Jørund.

- Venner og familie kaller meg Jørund. Men jeg vil at dere skal kalle meg Chand, understreker han til Her og Nå.

Torsvik ble adoptert fra India da han var 10 måneder gammel, og nå har 27-åringen tatt tilbake sitt indiske fødenavn for å bruke det som artistnavn.

- Chand betyr måne, og det er mitt indiske navn, forteller han til bladet.

Chand har i hele høst vært storfavoritt til å gå av med seieren i talentkonkurransen, men nå tror spillselskapet Unibet at det er jentegruppen Shackles som vinner.

Pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet mener at Shackles definitivt har tatt over favorittrollen foran fredagens finale.

- De har utviklet seg voldsomt, og har en del flere musikalske strenger å spille på en Chand Thorsvik, som har blitt avslørt hver gang han har beveget seg utenfor sitt trønder-domene, sier han.

Men spillselskapet tror likevel på en jevn og spennende finalesending fredag. Shackles er nå nede i 1.75 i odds, mens seier til Chand gir odds 2.05.

- Chand har bygget opp en stor fanskare gjennom hele sesongen, med selveste statsminister Jens Stoltenberg i spissen. Men jentene i Shackles har etter vår mening den virkelige X-faktoren av de to finalistene, og har fått klart flest spill hos oss den siste måneden, sier Hanssen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jentenes favoritt røk ut